Hvordan at finde ud af, om en person har en levende vil

08/04/2012 by admin

Et levende vil giver instruktioner til kære i tilfælde af en patient er uarbejdsdygtige lægeligt og kan ikke reagere på henvendelser. For eksempel, hvis nogen skulle have en slagtilfælde eller en massive hjerteanfald, kunne lægerne ikke spørge hendes vigtige spørgsmål om hvordan hun ønsker at blive behandlet. For at den levende vilje til at arbejde på alle, har slægtninge til at kunne finde den. Hvis du forsøger at finde nogen levende vil, er her sandsynlige steder at lede.

Instruktioner

Sådan finder du en levende vil

• Spørg patientens proxy, den person i viljen til at udføre retninger, hvis hun har en kopi. Dette forudsætter naturligvis, du ved, hvem proxyen. Patienten og proxyen skal er blevet enige om hvor vilje ville blive holdt.

• Spørg hospitalet hvis patienten har indgivet et levende Testamente. Mange hospitaler send socialrådgivere til hver seng til at spørge, hvis patienten ønsker at oprette et testamente. Hvis de gør det, klart fremgår af patientens ønsker og hospitalet bevarer en kopi til fremtidig brug. Det er muligt, at din patient gik gennem denne proces. Du kan også søge andre hospitaler, som patienten har besøgt for nylig for kopier.

• Søge patientens personlige papirer, hvis du har lovlig adgang til dem. Vil muligvis i en fil, der er tydeligt mærket som sådan. Når folk udfylder testamenter, de får at vide at holde dem i en indlysende sted og at informere nogen tæt hvor det er. Se gennem arkivskabe, skriveborde, kasser med poster, med medicin, eller ethvert andet sted, sandsynligvis.

• Ring til patientens advokat. Vigtige dokumenter som disse er ofte bevaret af personlige advokater. Hvis du ikke ved, hvis der er en advokat, ser gennem patientens telefon bog for at se om der er nogen anmærkninger herom.

• Spørg patientens primære sundhedstjeneste læge hvis hun har en vilje. Specialist behandling af patienten på hospitalet kan aldrig har mødt hende før, men den primære sundhedstjeneste læge kan have kendt patienten i årtier.

• Kontrollere patientens tegnebog. American Bar Association anbefaler, at mennesker bære en kort forklare hvor vilje er i deres pung, så det er muligt, vil du finde instruktionerne der.

• Spørg med patientens trossamfund. Nogle gange holde de justitskontorerne for Livstestamenter.

• Søg online-registre, der holder elektroniske kopier af Livstestamenter for sundhedspersonale til at få adgang til. Du bliver nødt til at forhøre sig med de mest sandsynlige. For eksempel, kan mennesker, der lever i staten Washington have testamenter registreret med Washington State levende vil indskrive. Hvert register vil have forskellige krav til videregivelse af oplysningerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com