Sådan fjerne ridser fra lygteglasset

05/22/2012 by admin

Sådan fjerne ridser fra lygteglasset

Plast øje eller sol briller kan blive let ridset. Det er især tilfældet, hvis der er anti-reflekterende belægning på overfladen. Mindre slidtage og ridser på plast linser er lidt uundgåelige efter briller for et stykke tid. Mens du kan tage dem til en optiker at få ridser fjernet, er der hjem retsmidler til at fjerne ridser fra lygteglas af plast. Ridser kan ikke fjernes fra glaslinser ligesom de kan fra lygteglas af plast.

Instruktioner

• Sætte på latex handsker. Anvende et kommercielt produkt, der indeholder flussyre, eller lige flussyre, til brillerne-området, der er ridset. Følg producentens anvisninger med hensyn til hvor lang tid til at forlade det på. Det har som regel efterladt på i ca 5 minutter og derefter poleret med en blød klud og vaskes af med vand.

• Spray en let tåge af løsning fra en DVD/CD reparationssæt til ridser. Brug en blød klud til at forsigtigt buff overfladen. Gentag indtil ridser er fjernet fra den lygteglasset.

• Spray en lille mængde af møbelpolish på ridser. Buff scratch over linsen med en blød klud, indtil du fjerner ridser. Gøre dette to eller tre gange, hvis det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke disse metoder på glaslinser.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com