De bedste krop Detox fødevarer

08/17/2010 by admin

Afgiftning er en af de bedste måder at rense kroppen af toksiner, øge dens antioxidant niveauer og forbedre dets samlede ydeevne. Ved at spise visse fødevarer, kan kroppen reducere overskydende hormoner, toksiner, styrke immunsystemet og leveren, rense organer og kredsløbssygdomme og fremme en bedre sindstilstand.

Citron

Kendt for høje koncentrationer af C-Vitamin, citroner er meget effektive i udrensning af kroppen, specielt Afgiftende leveren og kolon. Dens høje Vitamin C tæller er også ansvarlig for skylle ud toksiner i kroppen, som de få konverteret til et vandopløseligt stof, hvilket gør det nemt at være skyllet fra systemet.

Hvidløg

Hvidløg indeholder mange gavnlige egenskaber, der er en stor del af enhver detox plan. Sin potente egenskaber kan hjælpe med at stimulere enzymer i leveren, der er ansvarlige for filtrering toksiske stoffer ud af kroppen. Derudover styrker det også immunsystemet, beskytter kroppen mod sygdom, forebyggelse af blodpropper og sænke kolesterol.

Grøntsager

Den høje koncentration af klorofyl findes i grønne løvfyldte grøntsager hjælper befri kroppen af skadelige giftstoffer, der ophobes i kroppen, såsom pesticider, tungmetaller, miljømæssige toksiner og virkningerne af en dårlig kost. Tidskrævende en kost rig på grøntsager (ni en dag) som spinat, kan grønkål, kål og broccoli styrke kroppen og øge enzymer i kroppen samt beskytte leveren.

Frugter

Frugt er pakket med en gavnlige egenskaber såsom vitaminer, fibre, antioxidanter og væsker. Disse egenskaber er gavnlige for udrensning organer, øge den samlede præstation af immunsystemet og beskytte kroppen mod visse sygdomme som kræft og hjertesygdomme. For maksimal afgiftning fordele, voksne bør sigte mod at spise fem til seks portioner af frugt om dagen som druer, meloner, æbler, pærer, papaya og ananas.

Sesamfrø

Sesamfrø er en kraftig afgiftning mad kendt for at beskytte leveren mod kemisk ubalance og ophobning af giftstoffer som fra alkohol og miljøet. Specifikt tahini, fremstillet af afskallede sesamfrø, indeholder en betydelig mængde af fiber, der kan rense og slippe kolon bakterier og skadelige stoffer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com