Triage kriterier

05/27/2012 by admin

Når patienter har nødsituationer eller er i kritisk tilstand, skal de gennem triage til at afgøre, hvilken type af lægehjælp er nødvendig. Triage skal gøres hurtigt og præcist så patienten kan modtage hurtig og effektiv lægebehandling.

Vitale tegn

On-the-scene responders og hospitalsansatte begynde triage ved at tage en patientens vitale tegn. USA Department of Homeland Security siger at en person puls, vejrtrækning, temperatur og blodtryk, bemærkede og logget ind som en del af triage kriterier. Disse oplysninger fortæller kritiske plejepersonale hvilke betingelse en patient er i, så de kan finde ud af hvad patienten lider af, og hvilken type af medicinsk behandling vil være mest effektiv.

Interview

Triage kriterier kræver klinikere til at indsamle oplysninger om patienten, hvis patienten er sammenhængende. Triage interview spørgsmål omfatter når symptomdebut begyndte, hvad begivenheder forårsaget patienten til at være i krise, patientens aktuelle og tidligere sundhedsmæssige betingelser, om patienten har allergi over for latex eller medicin og hvad receptpligtig medicin patienten i øjeblikket tager.

Kategorier

Personale, som triage ofre eller patienter skal kende kriterierne for triage kategorier samt de farvekodede mærker. Ifølge det nationale Center for bioteknologi oplysninger omfatter triage kategorier afdøde, walking sårede, forsinket og umiddelbar. Tilsvarende tags skal bruges til at hjælpe nødsituation personale identificere hvilken type af tilstand, patienten er i. For eksempel, gå røde tags med "umiddelbare" kategorier, mens sort tags angiver at personen afdøde.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com