Bivirkninger af Logynon

02/08/2012 by admin

Logynon er en receptpligtig medicin primært bruges til prævention. Det er også bruges til behandling af menstruationsforstyrrelser. Logynon er en kombination af ethinylestradiol og levonorgestrel, syntetiske versioner af hormoner østrogen og progesteron.

Funktion

Logynon virker ved at forhindre ægløsning. Det udretter dette ved hjælp af hormoner til at gøre kroppen tror ægløsning allerede er indtruffet. Dine æggestokke, tænker et æg er blevet frigivet, frigiver ikke et æg. Et æg skal frigives til befrugtning at forekomme.

Effekter

Bivirkninger omfatter kvalme, opkastning, vægtændringer, en stigning i blodtrykket, galdesten, udvikling af blodpropper, hudreaktioner, depression, hovedpine og en nedsat sexlyst.

Fordele

Gavnlige bivirkninger af Logynon omfatter reduktion i acne, nedsat menstruationsblødning og forbedring af præmenstruelle stress.

Advarsel

Nogle bivirkninger er alvorlige og en læge bør kontaktes straks. Alvorlige bivirkninger er svær hovedpine, pludselig visuelle forstyrrelser, smerter i læggen og en uforklarlig åndenød.

Overvejelser

Logynon bør ikke bruges, mens du ammer eller hos kvinder med en historie af hjertesygdomme ventil. Det bør også ikke anvendes af kvinder, der nogensinde har haft en blodprop i en blodåre, da det kan forværre denne tilstand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com