Hvordan skal man behandle med skyldfølelse, når du er skyldig

02/09/2012 by admin

Hvordan skal man behandle med skyldfølelse, når du er skyldig

Folk har tendens til at føle sig skyldig fra tid til anden. Hvordan håndterer du med skyldfølelse, når du ved du er skyldig? Skyld er én måde, vi lærer om verden og hvordan vi skulle eller ønsker at opføre. Skyld holder dig ærlig og hjælper dig med at se, hvor du ønsker at foretage ændringer i dit liv. Der er flere skridt du kan tage for at gøre tingene bedre for dig selv og de involverede i enhver hændelse, du føler dig dårlig samvittighed over.

Instruktioner

• Acceptere hvad du har gjort og opdager du ikke kan ændre den. Fortiden er tidligere og du kan kun bevæge sig fremad. Skyld er en indikation, at du genkende, hvad du gjorde var forkert og såre andre mennesker. Mens du ikke kan ændre tidligere handlinger, kan du arbejde hen imod at gøre bod for fremtiden.

• Udvikle en plan for at ændre den negative adfærd du føler dårlig samvittighed over. Nedskrive problemerne og alle de mennesker, der er ved at blive ramt af dine handlinger. For eksempel, hvis du har været stresset på arbejdet og tage dine følelser ud på din familie, du først nødt til at identificere din stressfaktorer på arbejdspladsen. Du kan derefter skrive ned hvordan handler negativ på dine følelser påvirker din familie. Seeing skriftligt hvordan ting påvirker andre kan hjælpe dig med at foretage de nødvendige ændringer i dit liv at undgå skyld i fremtiden.

• Gøre ændrer til mennesker du har ondt. Dette kunne være en simpel undskyldning, fastsættelse af noget du brød eller diskutere et problem og hvordan man kan undgå det i fremtiden. At gøre afbigt er et vigtigt skridt i forbindelse med den skyld du føler.

• Lære af dine fejl. Punktet af skyldfølelse er at lade dit sind, ved, at du engagerende i adfærd, ikke der passer til dig. Dette betyder, at du skal tage de nødvendige skridt til at holde denne adfærd fra sker i fremtiden. Du kunne skrive ned hvordan du vil ændre eller tale med familie og venner, der kan minde dig om dit ønske om at ændre, når du begynder at engagere sig i den samme skyld-provokerende adfærd igen.

Tips & advarsler

  • Overveje at tale med en professionel rådgiver, hvis du ikke kan få over din skyld, eller hvis du fortsætte med at engagere sig i den samme skyld-provokerende adfærd. En uddannet professionel kan hjælpe dig med at komme til de grundlæggende årsager til dine handlinger og hjælp du udvikle en handlingsplan for at undgå de problematiske handlinger.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com