Sådan Fortæl Hvis modermærker er hudkræft

03/24/2012 by admin

Sådan Fortæl Hvis modermærker er hudkræft

En mole, der har været til stede i lang tid, eller pludselig vises, muligvis hudkræft. Ikke alle muldvarpe er kræft, men eksisterende modermærker kan ændre karakter og blive præ kræft. Der er adskillige særlige karakteristika, der kan være tegn på hudkræft. Følge ABCD reglen for at afgøre, om modermærker er hudkræft: asymmetri, grænser, farve og diameter.

Instruktioner

• Udføre en regelmæssig undersøgelse af din hud til nydannede modermærker eller ændringer i eksisterende modermærker. Undersøge din hud i et spejl på en regelmæssig basis, front og ryg, og under armene. Melanom er en farlig og invasive hudkræft, der kan vises hvor som helst på din krop, selv under dine negle. At have en muldvarp fra fødslen øger risikoen for modermærkekræft. Se en hudlæge, hvis en ny mole vises.

Bygningen er et tegn på at en muldvarp kan være hudkræft. Kig på hver halvdel af muldvarp, som om en imaginær linje blev trukket ned i midten. Hvis muldvarpen ikke er engang, have det undersøgt.

• Undersøg dine modermærker for symmetri og en solid kant. Kanter, der ikke er veldefineret kan indikere hudkræft. Modermærker, der klør, bløder eller forårsage smerte kan også indikere hudkræft.

• Kontrollere farven på dine modermærker. Mangel på ensartet farve kan være et tegn på hudkræft.

• Undersøg diameteren af dine modermærker. Konsekvent kontrollere muldvarpe for stigning i diameter. Modermærker eller andre hudlæsioner, som er større end en blyant viskelæder bør testes for hudkræft.

• Se en læge for at teste. For at afgøre, om en muldvarp er hudkræft, er kirurgisk excision af muldvarpen grænser påkrævet. Vævet er derefter sendt til evaluering af en patolog.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com