Neuropati problemer forårsaget af Diabetes

09/07/2012 by admin

Diabetisk neuropati er en fælles og ofte smertefulde tilstand, i hvilken konsekvent højt blodsukker niveauer i løbet af sygdommen til sidst skade nervefibre. De fire typer af diabetisk neuropati omfatter perifere, fokale, autonome og proksimale.

Identifikation

Almindelige symptomer på neuropati omfatter følelsesløshed, koordineringsproblemer, skarpe smerter, fordøjelsessystemet komplikationer, sløret syn, ukontrolleret blodtryk, seksuel dysfunktion og lammelse.

Effekter

Diabetisk neuropati forårsager ofte følelsesløshed resulterer i nedsat ben og fod funktion, øget skader, sår og infektioner. På grund af dårligt blodomløb i ubehandlet diabetikere, kan virkningerne af neuropati føre til kirurgisk amputation.

Betydning

Neuropati medfører smerter og ømme i hele ekstremiteter og leddene, og kan oprette følsomhed over for lys, temperatur og tryk. Daglige aktiviteter som sovende, køre, gå og læse blive forringet.

Advarsel

Hvis blodsukkeret ikke opretholdes gennem sund kost, motion og regelmæssig overvågning, føre diabetes til neuropati, som beskadigede blodkar blive ude af stand til at levere celler med ilt behov for organfunktion.

Forebyggelse/løsning

Naturlægemidler, høj-fiber måltider og daglige fitness kombinere til lavere blodsukker ved naturligt at forhindre udbrud af neuropati gennem forbedret blodcirkulation, vægtkontrol og sund cellevækst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com