Virker hypnose til vægttab?

08/02/2010 by admin

Hypnose til vægttab er en spændende, men kontroversielle, behandlingsmulighed. Udtalelser varierer, hvorvidt mennesker tabe sig gennem hypnotiske forslag.

Hypnose Definition

Hypnose er en kunstigt induceret trance-lignende tilstand, hvor motivet er mere yderst lydhør over for forslag. Det er velkendt for de fleste mennesker gennem film og tv som en mystisk form for tankekontrol, bruges hypnose for mange terapeutiske grunde.

Hvordan hypnose virker

Hypnose virker ved at vejlede emner ind i en afslappet tilstand, hvor de lærer nye tankemønstre og adfærd. Emnet er så opslugt i den hypnoterapeut retninger at han ikke er distraheret af verden omkring ham. Dette er meget ligesom at blive opslugt af en bog eller film til punktet at lukke ud til omverdenen.

Forskningsresultater

Flere undersøgelser synes at vise, at hypnose hjælper folk tabe sig, når det er parret med nogle andre adfærd-modifikation.

Ifølge en 1985 undersøgelse offentliggjort i Journal for Klinisk psykologi, fandt forskerne D.N. Bolocofsky, D. Spinler og L. Couthard-Morris, ved hjælp af hypnose øget mængden af vægttab: "hypnose can...step i som en psykologisk reinforcer. Hypnose kan hjælpe emner i læring positiv spise adfærd og at skabe sunde langsigtede mønstre af fødeindtagelse. Emner er så mere tilbøjelige til at optage reglerne for en bestemtprogram i deres adfærdsmæssige regimer."

En 1996 undersøgelse af I. Kirsch offentliggjort i Journal af høring og klinisk psykologi bemærkede en vægttab af seks pounds uden hypnose og 11.83 pounds med hypnose baseret på en meta-analyse af seks undersøgelser.

En 1998 undersøgelse på Churchill Hospital i Oxford, England, fundet et "statistisk signifikant resultat for hypnoterapi. Fordelene var imidlertid små og klinisk ubetydelig."

Alle disse studier sammenlignet adfærd vægtkontrol programmer (f.eks. kost, motion, stress-management programmer) med og uden hypnose.

At vælge en hypnoterapeut

Hypnoterapeuter og hypnoterapi programmer varierer. Spørg venner og familiemedlemmer om hypnotherapists, som de har haft. Når du vælger en hypnoterapeut, mødes med hende for at være sikker på ville du have en god bølgelængde med hende. Tillid er et fundament af hypnoterapi og er nødvendig for at hendes forslag til at arbejde.

Vær opmærksom på forskellen mellem en hypnotisør og en hypnoterapeut. En hypnotisør er en person, der inducerer en person i hypnose og giver positive forslag til at forbedre deres velvære. En hypnoterapeut også giver positive forslag, men også kan udføre rådgivning og andre behandlingsformer. Det amerikanske samfund af klinisk hypnose og National Board af certificeret kliniske Hypnotherapists er blandt organisationer at tilbyde certificering til medicinske fagfolk, der leverer hypnoterapi.

Mens der ikke er nogen national certificering af hypnotherapists, kræver mange stater dem til at blive godkendt. National Guild of Hypnotists tilbyder certificering til at lægge hypnotherapists (dvs dem uden i det mindste en kandidatgrad i health sciences) efter afslutningen af 100 timers hypnotherapy uddannelse.

Self-hypnose produkter

Mange produkter kan lære selvhypnose teknikker. De findes i book, audio og video format. For det meste, disse produktguide dig ind i en afslappet tilstand, derefter give positive forslag til vægttab. Disse teknikker skal anvendes konsekvent at være effektiv. Selvhypnose bøger kan være mere praktisk og mindre dyrt at hypnoterapi besøg; dog er forslag tilbudt ikke tilpasset til dine specifikke behov.

Før du køber en hypnose produkt, Læs anmeldelser til at finde ud af præcis hvad hver indeholder og om andre brugere har haft succes. Find ud af forfatterens eller præsentationsværtens legitimationsoplysninger. Prisen er ikke nødvendigvis en indikation af kvaliteten. Find ud af producentens tilbagebetalingspolitik før køb.

Overvejelse

Vægttabet er aldrig let. Hypnose kan gøre en indsats for lettere, men du vil stadig nødt til at ændre dine vaner og adfærd over en lang periode. Hvis du tror vil hypnose guide dig til at spise mindre og træne mere, så giv det en chance.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com