Cecal Tarmslyng kirurgi komplikationer

06/16/2012 by admin

Cecal Tarmslyng kirurgi komplikationer

Cecal Tarmslyng opstår hyppigst hos personer i fremskreden alder. Ifølge National Institutes of Health (NIH), er Tarmslyng en tilstand, hvor tarmene twist til sig selv, forårsager en obstruktion. Coecum, hvor denne betingelse ofte finder sted, er pose i tyktarmen, der åbner ind i tyktarmen. Cecal Tarmslyng kirurgi indebærer enten en koloskopi (en ambulant, samme dag procedure) eller en laparatomy (en indlæggelse, mere kompliceret kirurgi). Som med enhver anden medicinsk intervention, er cecal Tarmslyng kirurgi komplikationer muligt.

Blødning efter koloskopi

Koloskopi omfatter udforskning af tyktarmen ved hjælp af en fleksibel slange med et kamera for enden af den. Som tuben gør sin vej gennem tyktarmen fra endetarmen, kan røret støde blødt væv, der er fine nok til bløder eller irriteret. En person, der tager antikoagulantia eller med blødning tendenser kan bløde unormalt efter indgrebet. Lægen udfører en koloskopi vil behandle blødning med medicin eller en ekstra koloskopi procedure.

Perforeret kolon

Ifølge NIH løber ca 1 i 1.000 colonoscopies en risiko for en komplikation, hvor røret bruges til koloskopi uheld perforates tyktarmen. Dette er en alvorlig komplikation, som tarmindhold kan spill ind i bughulen. Kirurgi er nødvendig i sådanne tilfælde, sammen med omfattende antibiotikabehandling at forhindre infektion.

Infektion

Infektion er altid en trussel på enhver kirurgi. Dette skyldes, at mikrober er overalt i miljøet og den strengeste infektion kontrolpraksis er ikke perfekt. Også, tarmene har en stor mængde bakterier, som hjælper os fordøje mad men ville forårsage infektion, hvis det spildt ind i ethvert andet område af kroppen. For at beskytte mod infektion, kan en kirurg vælge for at starte en kirurgisk patient på antibiotika før, under eller efter operationen.

Fordøjelsesproblemer

Kan opstå problemer med fordøje mad, ikke kun på grund af Tarmslyng, men også på grund af ethvert indgreb for at rette det. Dette kan være fordi tarmen er beskadiget af kirurgi og arvæv formularer i og omkring den. Også, som tarmen er repareret eller arvæv former, blodcirkulation kan være afskåret, fører til død eller koldbrand i tarmen. Kirurger normalt ikke decharge en patient, indtil patienten har haft en normal afføring efter operationen.

Andre komplikationer

Enhver kirurgisk indgreb såsom en koloskopi eller en laparatomy (hvor åbnede bugvæggen kirurgisk for at reparere de indre organer) kræver en form for anæstesi. Visse mennesker kan udvikle en allergisk reaktion til anesthesics eller til nogen af de andre medicin under operationen. Det er derfor meget vigtigt at være åben i diskuterer eventuelle tidligere sygehistorie med den kirurgiske personale før operationen. Risikoen for kirurgi er dog langt mindre end risikoen ved ubehandlet cecal Tarmslyng.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com