Liste af behandlinger for astma

06/17/2012 by admin

Astma er en vejrtrækning lidelse i der ikke nok luft når lungerne. Dette kan være på grund af allergi, sportslige aktiviteter eller et væld af andre faktorer. Der er dog forskellige astma behandlinger du kan bruge hvis du eller nogen du kender lider af astma.

Astma inhalatoren

Astma inhalatoren kan være den mest anvendte medicin til at hjælpe med at bekæmpe virkningerne af astma. De fleste modeller leveres i en lille indånde rør, og når du oplever problemer med vejrtrækningen, du placerer din mund omkring røret og tryk på knappen medicin. Et præcist beløb af medicin vil blive frigivet i munden, som du bliver nødt til at inhalere ned i lungerne og hold der i et par sekunder. Exhaling også snart vil udvise medicin fra dine lunger og du vil ikke modtage den anbefalede dosis.

Prednison piller

Prednison piller er medicin du skal tage regelmæssigt hver par dage. Denne medicin er for personer, der lider hyppige astmaanfald. Selv om det er den mest effektive måde at bekæmpe symptomerne på astma, kan du begynde at opleve nogle bivirkninger, som vil blive permanent, hvis prednison er taget for en længere periode. På grund af dette, vil din læge ordinere medicin til dig for kun et par uger så prøv at vænne dig til en anden form for medicin, såsom en inhalator.

Forstøver

En forstøver er generelt den mindst anvendte behandling for astmapatienter. Det er hovedsagelig som en inhalator, bortset fra at det kommer med en vejrtrækning maske i stedet for den lille mund hul. Forstøver bruges typisk af personer, der har problemer med at bruge inhalatoren, som små børn og ældre. Men fordi forstøver konverterer den flydende medicin til en tåge, vil det tage flere minutter for din krop til at absorbere den nødvendige medicin kontra de få sekunder det ville tage med en inhalator.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com