Cellulite behandlinger

03/21/2012 by admin

Cellulite behandlinger

Cellulite refererer til disse grimme hud bump og smilehullerne, der gradvist kan vises på arme, lår og balder. Ophobning af fedt under huden bidrager til cellulite. Derudover kan væskeophobning resultere i cellulite. Men heldigvis er der teknikker til at slippe af med cellulite, eller væsentligt reducere forekomsten af disse pinlige hud smilehuller.

Vægttab

Ophobning af fedt bidrager til cellulite. For at slippe af med cellulite, etablere et vægttab plan. Spise en fedtfattig kost, og vælge sunde fødevarer såsom frugt, grøntsager, magert kød og fuldkorn. Begynd en øvelse regime til at konsekvent brænde fedt og kalorier. Start langsomt og gradvist løse til træning i 30 til 60 minutter fem gange om ugen.

Reducere væskeophobning

Væskeophobning er fælles i mave og lår. Hvis væskeophobning bidrager til cellulite, øge dit indtag af vand til at skylle overskydende væske fra kroppen. Drikke mindst otte glas vand vil om dagen stimulere dine nyrer og reducere vand vægt. Også, reducere dit indtag af natrium. Og hvis din receptmedicin forårsage væskeretention, tale med din læge om tilspidset din dosering.

Øge muskeltonus

Ud over vægttab er opbygge muskel tone en effektiv behandling af cellulite. Flere øvelser kan forvandle din krop og reducerer cellulite. For at slippe af med cellulite på lår og bagdel, engagere sig i squats, løb og pilates. Core træning er effektive for maven (crunches og ben elevatorer), og vægtløftning kan reducere cellulite på armene.

Massage/Laser behandlinger

En kombination af massage og lysterapi kan reducere cellulite og stramme huden. I lysterapi masserer en læge blidt kroppen med en infrarød lyskilde. Da enheden massage overfladen af huden, huden bliver fastere og cellulite forsvinder gradvist. Desværre, denne behandling er dyre, og patienter skal løbende behandlinger at bevare glat, fast hud.

Hud opstrammende cremer

Visse lotion og cremer kan midlertidigt reducere forekomsten af cellulite, og fremme produktionen af kollagen til fast på huden. Vælg opstrammende lotion og hud cremer at funktionen aktive ingredienser som kollagen, vitamin E, olie oliven og L-carnitin. Derudover stimulerer masserer huden med lotion blodcirkulationen, som også kan mindske cellulite.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com