Magnesium & børn

03/18/2012 by admin

Magnesium er et essentielt mineral til menneskets kost påvirker funktionen af hvert organ i kroppen, men kun 55 procent af mennesker alder 2 og ældre mødes gennemsnitlige daglige behov for magnesium.

Mangel

Medicinsk betingelser forårsage de fleste lav magnesiumniveauer hos børn. Tarm influenza, irritabel tarmsygdom, diabetes og overdreven koffein reducere magnesiumniveauer. Børn føler sig angste, har søvnløshed, lavt blodtryk og dårlige nail vækst.

Behandling

Tilbyde børn mad rig på magnesium, herunder mejeriprodukter, tofu, bælgfrugter, blackstrap melasse, bladgrøntsager, jordnødder, pinjekerner, og græskar og squash frø eller over-the-counter kosttilskud.

Betydning

Astma-symptomer forbedres hos børn med moderat til svær sygdom, ifølge en undersøgelse, September 2009.

Daglig indtagelse

Den anbefalede daglige tilførsel er for børn i alderen 3 og yngre 40 til 80 mg; for disse alderen 4 til 6 år gammel er det 120 mg; for 7-10-årige er det 170 mg; Unge hanner er 270 til 400 mg; og for unge kvinder det er 280-300 mg.

Advarsler

Check med en læge før supplere, fordi det kan sænke effektiviteten af antibiotika og andre lægemidler. Overdreven magnesium indtag kan forårsage kvalme, mavebesvær, opkastning og diarré.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com