At fjerne dybe Acne ar

02/19/2012 by admin

Om ardannelse

Mens aktuelle behandlinger som microdermabrasion, kemisk peeling eller Retin-A kan hjælpe med lavvandede acne ar, vil dybe ar sandsynligvis kræve mere alvorlig medicinsk intervention. Der findes en række kirurgisk og ikke-kirurgiske muligheder, og den bedste behandling kan bestemmes gennem konsultation med en hudlæge.

Ikke-kirurgiske behandlinger

Stoffer kan injiceres direkte i ar bryde op underliggende fibrøst væv eller langsom celledeling i ar, som stadig danner. Kortikosteroid injektion kan være effektiv på Hypertrofiske ar, der er rejst røde ar, og kelloide ar, som er lille, fast knuder. Antimitotic agenter, som hæmmer væksten af arvæv, kan injiceres i ar, som stadig danner.Kryoterapi kan bruges til at udslette de gamle ar og producere en ny, som er derefter behandlet, ofte med injektioner, at gøre en mindre eller mere lavvandede ar.Laserterapi bruges på hævet ar, som reducerer den scar højde, gør vævet blødere og kan nogle gange ændre farven på arret fra rød eller brun til noget tættere på patientens hud tone.Hvis arret er udstenede i stedet for hævet, et fyldstof materiale som kollagen eller fedt kan injiceres i arret. Men dette virker kun, hvis arvæv er blød, som meget fibrøst arvæv ikke vil tillade kollagen at buttet huden. Disse injektioner er ikke permanente, selvom permanente implantater er tilgængelige, hvis arret er stor nok til at begrunde dette.

Kirurgiske behandlinger

Scar excision er en invasiv procedure, men det kan give varige resultater. Her ar skåret ud af huden, og huden syet sammen. Kirurgisk arret er tynd, og kan blive behandlet i hele den helbredende proces med topiske præparater eller indsprøjtninger. Dette er en indstilling, der generelt bruges med større ar, og der er en række forskellige kirurgiske teknikker, som kan være ansat, afhængigt af placeringen af arret og tilstanden af den omkringliggende hud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com