Røde Kors CPR procedurer

03/04/2012 by admin

Røde Kors CPR procedurer

CPR er en forkortelse for den procedure, der kaldes genoplivningsudstyr. Denne fremgangsmåde bruges til at bringe tilbage en person, der har stoppet vejrtrækning og har ingen puls. Røde Kors opdateres korrekt teknik, så det er vigtigt at være up to date med uddannelse.

Opkald

Hvis du er en del af et ulykkessted eller komme over en og se et offer, er den første ting at gøre at undersøgelse scenen for at sikre, det er sikkert. Hvis sikker, check for vitale tegn på offeret herunder airway, vejrtrækning og cirkulation (ABC). Hvis du er alene, ringe 911. Hvis andre er til stede, har dem ringe 911 og relayoplysninger.

Slag

Ved dig selv, skal du placere telefonen på højttaler, mens du administrerer CPR. Hvis offeret kan sikkert placeres på ryggen, så gøre det. Begynde med en finger feje af mund til at se, om der er snavs kan du manuelt fjerne. Hvis der er et objekt, fjerne den og kontrollere, om vejrtrækning igen. Hvis stadig ikke vejrtrækning, langsomt tilt personens hoved tilbage og løfte hendes hage.

Pumpe

Placer din mund over ofrets mund og knibe deres næse. Give to vejrtrækninger, en anden lang og to sekunder fra hinanden. Begynde brystet kompression, hvis personen ikke stadig vejrtrækning. Tryk ned en halvandet til to inches på midten af brystet tredive gange. Kontrollere ABCS igen og fortsætte CPR, indtil medicinsk hjælp kommer hvis det er nødvendigt.

Børn CPR

Administrere to minutter af CPR før du ringer 911, hvis offer er et barn, og du er alene. CPR-proceduren er den samme bortset fra kun Tryk ned en tredjedel af vejen for brystet komprimeringer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com