Hvor gammel skal du nødt til at være at få på Medicare?

07/31/2010 by admin

Medicare er et føderalt program, der giver ældre borgere adgang til sygesikring. Borgere, der modtager Social Security invaliditetsydelser er også berettiget til at modtage Medicare fordele. Dette program er primært finansieret af Medicare skat plus de ekstra præmier, som medlemmerne er forpligtet til at betale for nogle Medicare dækning.

Medicare støtteberettigelse alder

For at være berettiget til at tilmelde sig i Medicare, skal du være 65 år eller ældre. Nogen der har betalt Medicare skat, eller hvis ægtefælle har gjort det, er berettiget til gratis Medicare del Andersen dækning ved 65 år. Medicare del A giver hospital forsikringsdækning. I denne alder er du også berettiget til at tilmelde sig yderligere typer af Medicare dækning. Hvis du er 65 år og du har aldrig betalt Medicare skat, kan du købe en del A samt andre dele af Medicare.

Tilmelding i Medicare

Hvis du går på Pension før alder 65 og du begynde at modtage sociale sikringsydelser pensionering, starter din Medicare dækning automatisk på den første dag i den måned, hvor du slår 65 år gammel. Du modtager både Medicare del A og delB, som er medicinsk forsikring. Medicare delB er ikke gratis, uanset om du betalt Medicare skat eller ej. Hvis du ikke har endnu pensioneret, kan du tilmelde i Medicare tre måneder før du tænder alder 65. Du har op til tre fulde måneder efter din fødselsdag til at tilmelde sig uden at betale nogen sanktioner. Det er også på dette tidspunkt, at du kan tilmelde dig for Medicare del C fordel planer, der omfatter Medicare del A og delB dækning plus yderligere fordele, og del D, prescription drug dækning.

Alder undtagelser

Hvis du er deaktiveret, men endnu ikke 65, har betalt Medicare skat og har modtaget Social Security invaliditetsydelser i to år, er du berettiget til at modtage Medicare fordele. Uanset din alder, når din invaliditetsydelser starter, du er berettiget til at modtage Medicare for varigheden af din berettigelse for invaliditetsydelser plus en yderligere otte år efter dem fordele er afsluttet. Socialsikringskontor indskriver automatisk du i Medicare del A og delB begynder den tredje år at du modtager invaliditetsydelser (på 25 måned). På dette punkt, er du også berettiget til at tilmelde sig i Medicare del C og del D.

Overvejelser

Hvis du ikke har endnu pensioneret når du tænder 65 år, er du stadig berettiget til at tilmelde sig i Medicare. Da Medicare del A er gratis, hvis du har betalt Medicare skat, gavn du ved at tilmelde dig, selvom du stadig arbejder. Nogle mennesker, 65-årige er imidlertid stadig omfattet af arbejdsgiverens forsikring. Hvis dette er din sag, tale med din arbejdsgiver til at finde ud af din forsikringspolice regler. Nogle virksomheder slutte din dækning hvis du slutte sig til Medicare, og nogle virksomheder kræver dig til hvis du har nået alderen, støtteberettigelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com