Sådan Sammenlign Smoothie ernæring etiketter

05/15/2012 by admin

Sammenligning af lignende produkter er altid en udfordrende aspekt til at kontrollere din ernæringsmæssige indtag. Mens et par af forskellige smoothies kan se og smage generelt identiske, varierer deres ernæringsmæssige indhold ofte meget, gør det forsigtige, at du korrekt sammenligne ernæringsmæssige etiketter for at finde det produkt, der er bedre egnet til dit bestemte mål. Du bør generelt undgå produkter læsset med kunstige smagsstoffer og andre menneskeskabte ingredienser, at vælge det produkt, der synes at være mere naturligt.

Instruktioner

Label sammenligninger

• Sammenlign ingrediens lister for at finde det produkt, der indeholder de mindste kunstige ingredienser. Husk, at når du læser en ingredienslisten, punkterne først er den mest udbredte i at særlig godt. Derfor søger den smoothie, som indeholder genkendelige ingredienser som frugter og bær først, og undgå de elementer, der er fyldt med uudsigelige kunstige ingredienser.

• Sammenligne fedtindholdet i de to produkter, meget opmærksomme på de mængder af både mættet og transfedt i hvert element. En smoothie bør indeholde minimal fedt i bedste fald, som primært består af frugter og andre sunde ingredienser. Så være på vagt over for enhver smoothie produkt, der indeholder alle mængder af mættet eller transfedtsyrer. Når du er i tvivl, vælge elementet med det mindre beløb.

• Sammenlign protein indhold for at finde ud af, som indeholder et højere beløb. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i maj 2008 stige American Journal of Clinical Nutrition, fødevarer, der indeholder mere protein dieter mæthed (følelse af fylden). Derfor Vælg smoothie med højere protein indhold at blive tilfreds længere.

• Undersøg kulhydrat og især sukker indhold. Selv om nogle sukker der kan forventes som smoothies er primært lavet af frugt, og frugt indeholder sukker fruktose, undgå smoothies med en højere mængde af sukker fra kunstige kilder som dextrose, glukosesirup eller høj fructose corn syrup. Holde din samlede indtagelse af unaturlige sukker som disse lav til at forhindre en stigning i blodsukkeret og en deraf følgende crash senere i løbet af dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com