Sådan får du en perfekt protese pasform

05/12/2012 by admin

Sådan får du en perfekt protese pasform

Tandproteser passer ved din tandlæge skal passe perfekt til din mund. Dårligt siddende proteser kan glide eller falde ud. Ifølge Mayo Clinic, kan de også forårsage irritation, sår og tilbagevendende sår. Har tandproteser, der passer kan forbedre din sundhed og tillid og tillade dig at tygge og tale med større lethed. Hvis du har fået dårligt siddende tandproteser, eller hvis dine tandproteser er blevet løs på grund af slid, bør du ombygge dem.

Instruktioner

• Tale med din tandlæge om, hvilke proteser er rigtige for dig. Beslutte, om du har brug for øjeblikkelig tandproteser eller standard proteser. Umiddelbare proteser, også kaldet midlertidig proteser, er en stor midlertidige løsning, mens du venter på din faste proteser, der kan tage uger. Disse proteser er imidlertid ikke en perfekt pasform, fordi de er lavet til din mund før din tand ekstraktioner.

• Besøg din tandlæge efter din udvinding til har indtryk taget af dine tænder og tandkød. Din tandlæge vil indsætte en bakke, der indeholder blødt materiale ind i din mund. Når bakken er fjernet, det vil have et indtryk af din mund og vil blive brugt til at gøre en voks forme for dine tandproteser.

• Se din tandlæge, når din voks mould er klar. Du vil bide på voks til at tage flere visninger af dine tænder. Dette vil blive brugt til at lave en voks version af dine tandproteser. Tandlægen vil også se på skyggen af dine tænder til at bestemme farven på dine tandproteser.

• Prøv voks tandproteser. Hvis de er en perfekt pasform, vil vores tandlæge for de virkelige tandproteser baseret på voks skimmel.

• Indsætte din nye tandproteser i munden på din tandlæge kontor. Du kan bruge mindre justeringer, hvis de gnide på dit tandkød.

• Se din tandlæge, hvis dine tandproteser stoppe montering stramt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com