Tegn & symptomer af Kongestiv hjertesygdom & hjerteanfald

08/11/2010 by admin

Hjerteinsufficiens er en tilstand, der opstår, når hjertet ikke kan pumpe en tilstrækkelig mængde af blod til kroppens organer. Det kan være forårsaget af mange forhold, herunder en forudgående hjerteanfald og mange andre former for hjertesygdomme, ifølge American Heart Association. Som blodgennemstrømningen bremser, kan ødem (hævelse forårsaget af væske i kroppens væv) resultere. Selv om et hjerteanfald kan føre til hjertesvigt, kan symptomerne på de to forhold være helt anderledes.

Smerter i brystet

Hallmark symptom på et hjerteanfald er brystsmerter eller ubehag, ifølge American Heart Association. Det kan være en stikkende smerte eller føler, at brystet bliver presset. Nogle mennesker rapport også følelse af oppustethed eller tryk i brystet. Smerter kan også udstråle til skuldre, nakke, kæbe, våben, ryg og mave. I nogle tilfælde kan smerten kommer og går. Mennesker med akut hjertesvigt forårsaget af et hjerteanfald kan også opleve smerter i brystet, ifølge Mayo Clinic.

Ødem

Ødem, eller hævelse af væv i kroppen, er et fælles tegn på kongestiv hjerteinsufficiens. Hævelsen udvikler fordi væv blive overbelastet med blod, når blodgennemstrømningen mindskes. Hævelse er fælles i ben, fødder, ankler og maven. Trods manglende appetit, kan nogle mennesker med kongestiv hjerteinsufficiens også tage på i vægt på grund af alle de ekstra væsker. Med akut hjertesvigt, kan væsker bygge hurtigt.

Respiratoriske symptomer

Mennesker, der har et hjertetilfælde kan opleve åndenød eller åndedrætsbesvær, der kan udvikle selv uden smerter i brystet. Åndenød er også et tegn på kongestiv hjerteinsufficiens. Mennesker med hjertesvigt kan også udvikle en vedholdende og kroniske hoste eller hvæse og kan hoste op med lyserøde eller hvide slim. Desuden, kan mennesker med hjertesvigt mærke at de har flere problemer med at udøve eller udøver selv.

Træthed

Kongestiv svigt kan også forårsage træthed, og patienter kan føle sig kronisk svag. Det kan også føre til vanskeligheder koncentrationsbesvær og nedsat mental årvågenhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com