Hvordan man skriver en Patient Plan for pleje

07/23/2012 by admin

Hvordan man skriver en Patient Plan for pleje

Mennesker involveret i sundhedsvæsenet, herunder læger og sygeplejersker, kræver ofte en køreplan, som guider dem gennem patientens rejse for inddrivelse. En patient pleje er et sådant dokument, som sikrer at ingen aspekt af patientens helbred er forsømt. Det er også bruges af patienten til at forstå de detaljerede diagnoser, vedtagne kurset af medicin og de ændringer, der finder sted i hans krop.

Instruktioner

• Regne ud den eventuel eller langsigtede mål af medicin ved at betragte den enkelte patient, familie eller Fællesskabets reaktion mod denne særlige sundhedsspørgsmål og formulere en sætning, som angiver dette mål. Hvis for eksempel, en patient kommer ind med problemet med brystet forbrændinger opstår på grund af et højt blodtryk problem, sætningen kunne være: "Patienten skal have en sund blodtryk med ingen smerter i brystet af den tid, han er hjemsendt."

• Tag en grundig og fuldstændig vurdering af patienten til at finde ud af den omfattende karakter af problemerne, hun eller han ansigt. Vælg en sygepleje diagnose ud af mulighederne i listen over godkendte af sygepleje diagnoser af NANDA. Bemærk at det er vigtigt at medtage hvad sygdom eller smerte er diagnosen eventuelt "relateret til" og hvad subjektive og objektive tegn eller symptomer give "beviser" for diagnosticering af gennemføres vurderingen.

• Oplev klient resultaterne, som reagerer på indlæggene påtaget af sygeplejerskerne. Disse sygepleje resultater klassificering (NOC) vil være på grundlag af NANDA diagnosen foretaget tidligere. Resultaterne bør nødvendigvis være mål, der kan opfyldes med patientbehandlingen på kort sigt.

• Vælg de anbefalede handlinger, at sygeplejersken skal foretage for at hjælpe klienten tilbagesøge problemerne i trin 3. Sygepleje interventioner klassifikationer (NIC) ville være baseret på faktorer, der vedrører eller forårsaget sygdommen og disse interventioner bør afspejle de handlinger, sygeplejersken vil tage for at "gribe ind" i patientens problem(er). Bemærk, at erklæringerne definerer disse bør ideelt til punkt, kort, klart og målrettet.

• Nævne og uddybe baggrunden for alle foreslået og iværksat sygepleje interventioner. Du er velkommen til at bruge andre kilder, men citere dem korrekt, og præcist henviser antallet af sider, der benyttes.

• Analysere patientens fremskridt nøje og se, i hvilket omfang gør det mødes NOC er beskrevet i trin 3. Spørger følgende spørgsmål eller udsagn hjælper i evalueringen:

Opfyldte medicinen resultatet helt? Eller kun delvist? Eller ikke opfyldt?

Hvis ikke er opfyldt, så hvorfor?

Ville resultatet udoeves, ændres eller afsluttes? Hvis ja, så hvorfor?

Bemærk, at NANDA opsigelse ville føre til afslutning af NOC og NIC også.

Tips & advarsler

  • Mens gør plejeplan bruger formatet godkendt og bruges af Institut arbejder du på.
  • Pleje planer for hver patient bør ideelt varierer og kan ikke være identiske.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com