Sådan Cope med spytkirtel kræft

06/05/2012 by admin

Spytkirtel kræft er kræft i væv i munden, der producerer spyt. Mens spytkirtel kræft er sjælden (3 voksne ud af 100 tusind bliver diagnosticeret med sygdommen), er det ofte svært at beskæftige sig med, som klare efter behandling.

Instruktioner

• Finde en god støttegruppe eller person. Sommetider mennesker diagnosticeret med kræft kan blive deprimeret og trække sig tilbage fra familie og venner. At have en solid klangbund for luft kan dine bekymringer eller din vrede hjælpe.

• Håndtere bivirkninger af behandlingen. Stråling, kemoterapi og endda kirurgi til at fjerne kræft kan tage en vejafgift på en person, fysisk og følelsesmæssigt begge. At vide, hvad de kan forvente fra behandling kan hjælpe dig med at forberede.

• Anerkende frygten for en tilbagevendende tumor. Selv med behandling, kræft kan vende tilbage. Bo godt informeret om dine fremskridt og at få regelmæssige check-ups, kan du holde styr på din tilstand og træffe tidlige foranstaltninger, hvis en tumor bør vende tilbage.

• Søge rehabilitering efter behandling. Rehabilitering, er især hvis svulsten blev fjernet ved operation, en vigtig del i følge op kræft pleje. I nogle tilfælde kan en person har brug for Fysioterapi at genvinde komplet færdigheder igen, synkning og tale.

• Rygestop. Rygning under behandling ofte mindsker effektiviteten og i nogle tilfælde kan det gøre behandling bivirkninger værre. Selvom nogle mennesker bruger rygning som en beroligende virkning, i dette tilfælde er det bedst at henvende sig til andre for støtte i stedet for nikotin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com