Gratis kalorieindhold tælle værktøjer

08/21/2012 by admin

Gratis kalorieindhold tælle værktøjer

Ifølge Massachusetts Institute of Technology er the secret til at tabe sig at tage færre kalorier på en dag end du forbrænder. Dette skaber en kalorie underskud, der tvinger kroppen til at brænde oplagret energikilder, hvilket resulterer i vægttab. Den bedste måde at vide, hvis den kalorie mangel er blevet skabt er ved at spore kalorier i den mad, du spiser. Der er flere gratis kilder til rådighed online at gøre tælle kalorier lettere.

Kalorietælleren

Dette er et grundlæggende redskab for at tælle kalorier. En rød boks viser en rullemenu for fødevaregrupper og en søgefeltet for en bestemt fødevare. Resultaterne leveres i en let at læse etiketten, der ligner de ernæringsmæssige etiketter, der vises på emballagen. Mad kan også være gennemset af gruppe eller popularitet. Men stedet har flere annoncer, der kan stille oplysningerne til svært at se.

Min kalorietæller

Dette gratis værktøj giver kalorieindhold tælle sammen med mad og fitness tidsskrift, men registrering skal være afsluttet før kalorieindhold tælle værktøj kan bruges. Registreringsprocessen er en smule svært at navigere, med mange specielle tilbud til at luge igennem. Når registreret, en bruger kan få adgang til mange andre værktøjer til at spore vægt, deltage i et fællesskab, søge en fitness database at finde kalorieforbrænding gennem specifikke øvelser og mad-databasen for at tælle kalorier. På negativsiden, er mad søgningen udført af søgeord, trække op alle fødevarer, der indeholder dette ord, hvilket gør det vanskeligt at finde en bestemt fødevare uden en god søgeudtryk.

Kalorieindhold konge

Mad-databasen for dette program er gratis, men en livsstil program er tilgængelig mod et ekstra gebyr. Værktøjet gratis kalorieindhold tælle søger mad af nøgleord viser resultater baseret på relevans at gøre det lettere at navigere. Værktøjet viser også, hvor mange kalorier kommer fra fedt, protein og kulhydrater i hver mad. Et andet unikt værktøj er en kolonne af motion tips viser, hvordan til at brænde ud antallet af kalorier maden indeholder.

En kalorietæller

Dette gratis værktøj tillader bruger hen til ransage USDA ernæring databasen og viser de fuld Ernæring Fakta for den søgte føde. Resultaterne vises baseret på relevans, så de specifikke fødevarer er let at finde. Vælg antal og størrelse og resultaterne vises. En gratis mad journal er også fastsat for registrerede brugere. Registrering er let, og layoutet af webstedet er ren og klar med områder for ofte spist fødevarer og brugerdefinerede fødevarer. Et lig på fødevareemballage ernæringsmærke holder styr på dagens kalorier.

Den daglige plade

En service af Livestrong.com, dette værktøj giver daglige kalorie anbefalinger samt en kalorieindhold tælle værktøj. Registrering er påkrævet og valg at opgradere til en betalt medlemskab vises før der gives adgang. Denne søgeordssøgning trækker op billeder af mad, hvilket gør det meget nemt at vælge korrekt. Adgang til gratis mad log er også brugervenlig, så brugeren kan vælge hvilken kategori maden skal indtastes under inklusive morgenmad, frokost, aftensmad, snacks eller præ-workout. Dette websted viser hvor mange kalorier der er tilbage for dagen og hvor mange har forbrugt samt brændte; loggen viser ugentlige og månedlige oplysninger. Alle disse oplysninger kan eksporteres til en desktop. En anden unik mulighed er et værktøj til at skrive en opskrift, beregning af kalorier per portion.

SparkPeople

SparkPeople giver en kalorietæller med et måltid planner som en del af webstedets samlede sund livsstil program. Registrering skal være afsluttet for at få adgang til værktøjerne, men når der er registreret en tilpasset kostplan er skitseret i værktøjet ernæring. Muligheder for at erstatte en fødevare eller slukke for menuen giver brugerne mulighed at tilpasse denne kalorietæller.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com