Sådan at forstå årsagerne til Autoimmune infertilitet

09/03/2010 by admin

Autoimmune sygdomme, som kan komme i over 80 forskellige sorter, er en primær årsag til barnløshed i dag. Mens både mænd og kvinder kan udvikle problemer, infertilitet på grund af autoimmune lidelser, er mest autoimmune infertilitet opleves af kvinder. Følgende trin vil hjælpe dig med at forstå årsagerne til autoimmune infertilitet.

Instruktioner

• Forstå at autoimmune infertilitet skyldes dit eget immunforsvar. Det opstår, når dit immunforsvar er rettet mod sunde celler i din reproduktive system i stedet for mutant og uregelmæssige celler.

• Ved at autoimmune sygdomme kan angribe en række biologiske komponenter, der påvirker din fertilitet, herunder dine nerver, endokrine system og din reproduktive organer.

• Oplev at hormoner er årsag til fleste tilfælde autoimmune barnløshed. Hormon udsving kan udløse overdrevet immunsystemet svar og føre til fejlagtige reaktioner på celler i din reproduktive system.

• Linke årsagen til autoimmune infertilitet til genetik. Der har været en stærk forbindelse mellem arvelighed og autoimmune sygdomme som autoimmune infertilitet. Men hvad er interessant er at autoimmune gener kan udløse en bred vifte af lidelser i flere på hinanden følgende generationer. Det betyder, at bare fordi din mor har autoimmune infertilitet betyder det ikke nødvendigvis, du vil have denne form af autoimmun lidelse, du kan bare ende op med gigt.

Tips & advarsler

  • Barnløshed er defineret som ikke er i stand til at undfange efter et år for at forsøge at blive gravid. Hvis du oplever infertilitet spørgsmål skal du tale med en specialist til at lokalisere problemet. Det kunne være så simpelt som et hormon ubalance eller så kompliceret som autoimmune infertilitet. For at finde den rette behandlingsplan, behøver du at vide, hvad du har at gøre med.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com