Sådan Plan sunde ugentlige måltider

09/02/2012 by admin

Sådan Plan sunde ugentlige måltider

Når du tilbereder derhjemme, du kender alle de ingredienser, der er i din mad, og du er i stand til at oprette flere sunde måltider, ifølge MealsMatter.org. Det er imidlertid meget let at give op og bare bestille en pizza, når du ikke har dine måltider planlagt ud. At lave en liste af måltider og købe ingredienserne i forvejen er måder at forhindre falder i fælden og fastfood og usunde spise.

Instruktioner

• Finde seks til syv sunde og velsmagende opskrifter for den følgende uge. Sådanne opskrifter indeholder masser af friske grøntsager og er fedtfattig og kalorier, ifølge AARP.org. Websites såsom MealsMatter.org, Mayo Clinic og madlavning lys magazine er alle gode steder at kigge. Når de måltider, du laver er velsmagende, siger du vil være mindre tilbøjelige til at afvige fra din kost, AARP.org.

• Lave en liste af opskrifter, som du ønsker at gøre den følgende uge. Tidsbesparende, se om du kan bruge rester fra en ret i en anden skål, siger MealsMatter.org. For eksempel, sidesten kylling kan bruges i enchiladas eller stir fry, og ekstra ris kan frosne og opvarmes til et andet måltid.

• Vide, når du har travlt og planlægge let måltider på disse nætter. Hvis tirsdag aften er fodbold praksis, planlægge noget simpelt, siger OrganizedHome.com. Opskrift muligheder omfatter 60-sekunders opskrifter, såsom den teatralsk tomat Pesto Smørrebrød og kylling Cæsar Wrap fra Fitness Magazine.

• Gå gennem dine opskrifter og lave en liste over alle de ingredienser, du skal købe fra butikken, ifølge MealsMatter.org. Tjek dit spisekammer for at se, hvad du allerede har på hånden, og krydse disse poster fra listen.

• Indlæg din planlagte måltider på køleskabet for at minde dig selv om din sunde kost planer for ugen. Også, ifølge MealsMatter.org, at have indsendt tidsplanen hjælper familiemedlemmer at vide hvad fad til at begynde at gøre hvis du kører sent.

• Gøre menu planlægning en vane, og du vil finde det let at blive på opgave og har en ugentlig rutine, siger OrganizedHome.com.

Tips & advarsler

  • Look for genveje i menuen. Sommetider ved hjælp af frosne grøntsager er lige så velsmagende som med friske.
  • Gem måltid planner gøre du hver uge. Senere, kan du genbruge gamle måltid planer, sparer tid.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com