Sådan bruges en Sauna bælte

10/28/2011 by admin

Sauna bælter er udråbt som enheder, der hjælper dig tabe og inches off dine målinger. Mens der er ingen videnskabelige data til at bevise rigtigheden af disse påstande, har mange mennesker tilbudt anekdotiske beviser og fordringer mod effektiviteten af enhederne. Det er vigtigt at forstå nøjagtigt, hvordan man korrekt brug en sauna enhed, fordi forkert brug kan medføre sundhedsproblemer.

Instruktioner

Sådan bruges en Sauna bælte

• Anbring sauna bælte sikkert omkring et passende område af kroppen; Dette kan være maven, talje eller hofter. Bæltet er fastgøres med Velcro og kan justeres for snugness og komfort. Spænde bæltet sikkert, så at der er ingen folder folder, men ikke fratage det for stramt.

• Indstil temperaturen i saunaen til maksimalt eller så tæt på maksimalt som du kan stå for de første fem minutter. Derefter reducere det til en temperatur indstilling mere komfortabel. Sauna bælter varme op hurtigt, så vær forberedt på den maksimale indstilling til at være lidt ubehageligt og reducere indstillingen efter fem minutter.

• Tjek din krop til at se at du producerer sved, hvis du ikke, du har reduceret temperatur for meget. Stå op, og hvis det er muligt, bevæge sig rundt i stedet for at sidde til at forbrænde flere kalorier. Bære sauna bælte i 45 minutter. Håndklæde selv tør--hvis du gjorde det lige du skal iblødsætning i sved - og vent mindst 15 minutter før badning, brusebad, eller endda at have en kold drink.

• Bære en T-shirt, hvis du har følsom hud, fordi sauna bælte kan forårsage hudirritation eller i nogle tilfælde endda forbrændinger. Ikke overforbrug sauna bælte og sørg for at vente et passende tidsrum mellem bruger, således at din hud vender tilbage til normal farve og temperatur. Sørg for temperatur regulator er slukket efter hver brug.

Tips & advarsler

  • En sauna bælte vil være til nogen nytte, medmindre ledsaget af sund kost og motion.
  • Ikke bære sauna bælte i mere end 45-50 minutter ad gangen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com