Probiotika anvendes til behandling af Crohns sygdom

10/21/2011 by admin

Crohns sygdom er en inflammatorisk tarmsygdom og en autoimmun sygdom. Mens forskerne endnu ikke har en fuld forståelse af de underliggende årsager til Crohns sygdom, har nyere forskning, som gennemgået af Reiff og Kelly, fundet bevis for, at de indfødte tarmbakterier, der kan blive hjulpet gennem behandling med probiotika forstyrrelser.

Symptomer

University of Maryland Medical Center (UMMC) hedder det, at de primære symptomer på Crohns sygdom er mavekramper, feber, træthed og vedvarende diarré.

Probiotika Definition

Probiotika er "god" bakterier svarende til dem, der findes naturligvis din krop. Probiotika kan findes i mundtlig kosttilskud og nogle yoghurt og juice.

Probiotika Rationale

Seneste laboratorie-forskning, har som gennemgået af Vavricka og Rogler, fundet genetiske ændringer relateret til Crohns sygdom, falde Immunsystems reaktion på bakterier og tillade bakterier "udsivning" til væv hvor de ikke skal. Probiotika kan hjælpe til at bekæmpe skadelige bakterier, som immunsystemet ikke kan.

Klinisk forskning

Mens laboratorie-forskning har påvist, hvorfor probiotika kan være en nyttig behandling af Crohns sygdom, UMMC at resultaterne af kliniske undersøgelser af probiotika og Crohns sygdom har været blandet og flere undersøgelser er nødvendige.

Andre behandlinger

De primære behandlinger for Crohns sygdom omfatter anti-inflammatoriske og immun suppressant medicin og kostændringer. Læger kan også anbefale operation.

Prognose

Mange mennesker med Crohns sygdom er i stand til at kontrollere det gennem medicin og kost; UMMC rapporterer imidlertid, at 71% af patienter inden for 10 år efter diagnosen, skal operation for at fjerne den berørte del af tarmen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com