Hvad er Outplacement rådgivning?

11/07/2011 by admin

Ambulant rådgivning normalt opstår i feltet mental sundhed som en måde at behandle patienter, der beskæftiger sig med en bred vifte af mentale eller stofmisbrug spørgsmål. Det kan finde sted på et hospital, psykiatrisk behandlingscenter eller i kontoret af en mental sundhed professionel engageret i privat praksis. Behandlingsprocesser varierer, afhængigt af typen og sværhedsgraden af tilstanden.

Når det bruges

Ambulant rådgivning kan ydes for patienter, når de forlader en behandlingsvirksomhed, såsom narkotika eller alkohol rehabilitering, og tjener til at støtte i overgangen tilbage til en normal livsstil. Det kan også være tilgængelige for patienter, der lider af en mindre form for psykisk sygdom, såsom mild depression, der er stadig i stand til at fungere i samfundet og kræver ikke bopæl behandling.

Hvem administrerer det

Afhængig af patientens særlige situation, kan ambulant behandling administreres af en bred vifte af mental sundhed og andet sundhedspersonale. Psykiatere, psykologer og kliniske socialrådgivere er tilgængelig til at behandle en række spørgsmål. Substance abuse rådgivere behandle dem inddrive fra narkotika og alkoholafhængighed, barn psykiatere og psykologer beskæftige sig med problemer af børn og unge og geropsychiatrists beskæftiger sig med mentale spørgsmål vedrørende ældre.

Kom godt i gang

I første omgang, mødes patienten med en mental sundhed professionel, der vurderer tilstanden, hvis det ikke har været tidligere diagnosticeret. Han kan blive bedt om en række spørgsmål om tilstanden, og kan også udfylde et spørgeskema for at få yderligere oplysninger. Mental sundhed professionel bestemmer derefter den korrekte fremgangsmåde.

Opfølgning

Når den første diagnose og behandlingsforløb bestemmes, mødes patienten sandsynligvis med rådgiver regelmæssigt at overvåge fremskridt. Dette indebærer sædvanligvis samtaleterapi, hvor spørgsmålene drøftes i stor detalje i et forsøg på for opløsning. Hvis patienten er i orden med en psykiater og medicin er blevet beskrevet, er han overvåges for at fastslå effektiviteten af medicin og mulige bivirkninger.

Tidsramme

Der er normalt ingen fast tidsfrist for varigheden af behandlingen; Dette afhænger af, hvor effektivt det er. En typisk session med en rådgiver kan vare en time. og frekvensen afhænger af omfanget af betingelsen. Behandling kunne fortsætte i flere måneder eller længere, hvis det er nødvendigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com