Hvordan man får virksomheder til hjemmepleje

10/05/2012 by admin

Ifølge en 2006 undersøgelse af AARP, "halvfems procent af ældre amerikanerne ønsker at bo i deres eget hjem og fortsat som uafhængige så længe som muligt." At få en hjemmepleje service provider tillader dem at gøre netop dette. Faktisk ifølge Medicare.com, er"hjem behandling billigere, mere praktisk og lige så vellykket som den omhu, du får på hospitalet eller plejehjem." Mange forsikringsselskaber, statslige organer og private borgere forstår den voksende betydning af hjemmepleje service og de kan give din agenturet med nye klient henvisninger til får du nye virksomheder.

Instruktioner

• Kontakt sygesikringen virksomheder til at få kunden henvisninger til din hjemmepleje agency. Ifølge Medicare.com, giver"Medicare dækning for udgifter til medicinsk behandling i hjemmet, herunder hjælp til daglige aktiviteter, hvis det er en del af din læges ordre." Kontakt Medicare og andre forsikring agenturer til at lære at få certificeret med deres tjenester. De kræver, at du giver bevis for licensering. Forsikringsselskaberne vil nødt til at sikre sikkerheden for deres kunder.

• Fremme en forretningsforbindelse med staten finansierede programmer, fordi mange vil henvise virksomheden til folk når de forhøre sig om en god hjemmepleje tjenester et agentur i deres tilstand. Udsende informationspakker til disse agenturer, således at de er bekendt med din forretning og de tjenester, du leverer. Spørg, hvis du kan tilmelde dig til at indgå i deres database af udbydere.

• Levere fremragende service, fordi det kan føre til en henvisning fra en nuværende eller tidligere klient. Mund-til-mund henvisninger er en meget effektiv måde at få nye kunder. Mennesker, der er fortrolig med din service og som kvaliteten af den pleje, de modtager vil sandsynligvis fortælle andre. Mange mennesker gerne kun arbejde med organisationer, som de er blevet henvist til. Det er derfor vigtigt altid at give den bedste pleje. Dette gælder især med privat betalt personer fordi de ikke kommer som konti.

• Mærke dine tjenester, således at folk bliver bekendt med din virksomhedsnavn og type af tjenester, som du giver. Har et logo og et slogan. Medtage dette på dit visitkort, brevpapir, hjemmeside, brochure og eventuelle andre business korrespondance, som du kan sende.

• Deltage i sundheds-relaterede begivenheder og seminarer, og bede om at tale ved konferencer, så at folk vil se dig som en respekteret professionel i dit område. Jo mere fremme du din forretning, flere potentielle kunder og forretningspartnerskaber du kan fremme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com