OTC retsmidler for Sinus problemer

10/07/2012 by admin

Ifølge Sinus og Nasal International Foundation forbliver"bihulebetændelse Americas mest almindelige kroniske eller uhelbredelig lidelse." Sinus infektioner er ikke den eneste betingelse, der kan påvirke sinus hulrum. Allergier, vejrskift og forkølelse kan forårsage nogen har problemer med bihulerne. De mest almindelige spørgsmål fra betændte eller forværret bihuler er svær overbelastning, løbende næse, post nasal drop, sinus pres, hovedpine og tand smerter. Mange af disse problemer kan let behandles med over-the-counter retsmidler.

Brug medicin

Bruge medicin til at behandle symptomerne på problemer med bihulerne. Den mest almindelige medicin til behandling af sinus problemer er en adstringerende. Brug en adstringerende at reducere hævelse af sinus hulrum og begrænse produktionen af overdreven slim. Bruge en decongestant med en slimløsende, hvis bihuler er helt blokeret, og du ikke er i stand til at trække vejret gennem enten næsebor. En slimløsende vil hjælpe med at bryde op og tynde nogen tykke slim, som blokerer for vejrtrækning og udvise det fra kroppen. Bruge en antihistamin, hvis sinus problemer er relateret til allergi. Et antihistamin kan bruges sammen med en adstringerende og slimløsende. Tage en anti-inflammatorisk smertestillende kan hjælpe med smertereduktion og reducere betændelse i bihulerne.

Brug saltvand spray og vasker

Køb en saltvand spray og en sinus vaske fra et apotek eller supermarked. Bruge saltvand spray to til tre gange om dagen. Spray to gange i et næsebor ad gangen mens du holder andet næsebor lukket. Indånd som du spray at saltvandsopløsning ind i sinus hulrum, så den er modtaget høj og dyb. Efter sprøjtning i begge næsebor forsigtigt blæse næsen. Bruge en saltvand vask én til to gange om dagen. Dette kan gøres med en neti pot, en lille tekande bruges til at overrisle bihuler. Forberede sinus vask som anvist på pakken af neti pot (dette normalt omfatter blande varmt vand med salt).

Brug naturmedicin

Købe over-the-counter naturlægemidler. Prøv nasal strips, der åbner dine passager. Placer en nasal strip på din næse før du går til at sove og bære det hele natten. Fjern det om morgenen og Gentag om natten. Køb damp gnide, der er placeret på brystet og frigiver naturlige dampe som eucalyptus og mynte, der vil lukke sig op den nasale passager. Købe en cool tåge luftfugter og holde det kører i dit hus for at opretholde 40 procent fugt på alle tidspunkter. Dette vil bevare korrekt fugtigere i bihulerne og forhindre dem fra yderligere irritation.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com