Fleksibel udgifter kontoregler

06/05/2011 by admin

Oprettet for at hjælpe medarbejderne med at reducere out-of-pocket udgifter til lægebehandling, er fleksibel udgifter konti (FSA) en arbejdsgiver-forudsat fordel, der gør det muligt for medarbejdere at afsætte pre beskattede midler til en særlig konto gennem lønningslisten fradrag. En person kan bruge FSA midler til at betale for copays eller behandlinger, som ikke er omfattet af sygesikring. Regler om FSA midler påvirker mængden af penge enkeltpersoner kan afsat til det efterfølgende år.

Hævder perioder

Begynder i 2011, skal en medarbejder afholde udgifter til lægebehandling periode angivne krav til at modtage godtgørelse. Nogen penge tilbage i en FSA, når en påstand periode slutter vil ikke tilbage til medarbejderen eller overført til næste år. Derudover en medarbejder kan ikke få adgang til udløbne uudnyttede midler til at betale for en udgift tilskud på en særskilt konto.

Håndkøbsmedicin

Med undtagelse af insulin, kan medarbejdere bruge FSA midler for håndkøbsmedicin. Narkotika tilskud er kun dem foreskrevet af en læge. "Kiplingers" rådgiver sine læsere til at spørge læger til at ordinere over-the-counter medicin anvendes regelmæssigt, så de kan købe dem ved hjælp af FSA penge. Nonprescription medicin personer kan bruge ofte omfatter allergi medicin, hoste og kold medicin og smertestillende midler. For at modtage tilskud, skal en medarbejder giver virksomhedens FSA udbyder med en kopi af recepten og en modtagelse. Dem, der overtræder reglerne og anvende FSA midler til medicinske udgifter, der ikke er berettiget til refusion kan klare en afgift for den mængde, der anvendes, plus yderligere 20 procent.

Dækning for voksne børn

Kun børn betragtes som pårørende til skattemæssige formål er berettiget til at modtage dækning under en overordnet FSA firma, uanset alder barn eller berettigelse til dækning under en overordnet gruppe sygesikring planen. Medarbejdere kan omfatte ethvert barn, der er under en alder af 27 i en FSA konto, selv om barnet ikke er udråbt til en afhængig eller lever ikke i forældrenes hjem. Inden der træffes afgørelse om, hvor mange penge at afsætte i en FSA fonden, er det en god ide for en person at spørge personaleafdelingen i hendes selskab om støtteberettigelsen af hendes børn til brug FSA midler.

FSA grænser

Medarbejdere kan spare op til $4.000 i en fleksibel udgifter konto pr. år. I år 2013, dog krybe maksimale årlige bidrag til FSA konti hen til $2.500. Det er derfor, at en persons fordel gennemgå elektive medicinske procedurer, såsom laser øjenkirurgi, før ændringen finder sted.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com