Den bedste æteriske olie til fordel for hårsækkene

06/03/2011 by admin

Æteriske olier har været brugt i århundreder til at stimulere hårsækkene og forbedre den naturlige vækst af hår. I århundreder har været ment, at disse olier har helbredende egenskaber. Dette er nu blevet en genstand for megen forskning og er efterfølgende blevet bevist i mange kliniske undersøgelser.

Rosmarin

Rosmarinolie hjælper med at forebygge hårtab og skæl. Denne olie hjælper med at stimulere hårvækst ved at øge blodcirkulationen i hovedbunden.

Lavendel

Lavendel er en velkendt æteriske olie, der har anti-bakterielle egenskaber. Lavendel også hjælper med at forebygge hårtab og aids i regenerering af hår. Det fungerer godt i behandling af betingelser som skæl og tør hovedbund.

Carrier olier

Jojoba og grapeseed olier er carrier olier, der bruges til at massere de æteriske olier ind i hovedbunden. Alene og i kombination med andre olier, Jojobaolie hjælper med at forhindre hårtab. Det kan bruges i kombination med rosmarinolie eller kokosolie, som også bidrager til at øge blodcirkulationen i hårsækkene.

Andre olier

Der er mange andre æteriske olier som arnica, bay, kamille, citron og salvie, der kan hjælpe med at stimulere hårsækkene og at forebygge hårtab.

Ansøgning

Forsigtigt massere olien ind i hovedbunden, ved hjælp af en cirkulær bevægelse. For de bedste resultater, lad i hårbunden natten.

Tidsramme

Æteriske olier skal bruges på en regelmæssig basis over en periode på seks til otte uger før ændringer vil blive bemærket.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com