Fibromyalgi symptomer hos børn

06/09/2011 by admin

Fibromyalgi er en smertefuld muskel sygdom, der rammer over fem millioner mennesker i USA alene. De fleste børn begynder at vise tegn på fibromyalgi i puberteten, med piger udvikle det oftere end drenge. De mest udbredte symptomer, at børn med fibromyalgi oplever er søvnforstyrrelser, smerter og træthed, men der er andre vigtige symptomer relateret til fibromyalgi.

Søvnproblemer

Børn med fibromyalgi har ofte søvn problemer. De kan kæmper for at falde i søvn, klager over at aldrig få nok søvn og udstille træthed eller depression mangel på søvn. Undertiden er søvn problemer et resultat af restless ben syndrom.

Smerter

Børn med fibromyalgi kan have akut og udbredt smerte, som ofte er forveksles med vokseværk. De kan beskrive denne smerte som stivhed i musklerne eller en brændende og smertende fornemmelse.

Træthed

Et barn med fibromyalgi vil opleve træthed og en samlet træthed, enten fra de kroniske smerter eller søvnforstyrrelser. Træthed vil påvirke andre aspekter af barnets liv, og er en af de mest udbredte symptomer på fibromyalgi.

Sindstilstand

Børn med fibromyalgi kan opleve angst, depression og moodiness fra smerte og træthed de oplever. De kan også have problemer med koncentration.

Andre symptomer

Ovenstående symptomer er de mest almindelige, kan børn med fibromyalgi også opleve en følsomhed over for varme eller kolde temperaturer, hovedpine, ømhed i lymfeknuder og mave nød.

Behandling

Behandling af fibromyalgi hos børn er normalt en kombination af aerob træning, terapi, kost og medicin. Nogle børn vokser fra fibromyalgi som de udvikler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com