Hvor ofte skal jeg få hedeture?

05/26/2011 by admin

Hot blinker kan være forudsigelig

Hot blinker forekomme normalt en gang om måneden, omkring tidspunktet for en kvindes periode i kvinder, der enten ind (perimenopause) eller i overgangsalderen. De kan forekomme en gang om dagen i en uge, eller flere gange i løbet af måneden. De er forårsaget af svingninger i østrogen, det kvindelige hormon, som er faldende som en kvinde nærmer sig og træder overgangsalderen.

Nogle kvinder har ingen hedeture

En undersøgelse i Japan foreslog at kvinder, der har en høj daglig indtagelse af sojaprodukter (tofu, miso) enten ikke har hedeture eller opleve kun et absolut af ubehag. Men der er kvinder, der oplever hedeture i ekstremt - en gang om ugen eller hver time i mange år. Dette er sjældne. Kvinder, der har overlevet brystkræft oplever hedeture i en tidligere alder.

Bundlinjen

De fleste kvinder, der gennemgår overgangsalderen oplever hedeture et par gange hver måned. Den gode nyhed er, de er korte (ca 3 minutter pr. episode) og vil ikke fortsætte ud over et år efter den sidste menstruation. Være på udkig efter udløser som dårlig kost, stress, træthed og medicin (Zyrtec), der kan bringe på hedeture.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com