Beskrivelse af Cerebral parese

05/30/2011 by admin

Muskel koordination og kropsbevægelser påvirkes i cerebral parese (CP), en gruppe af kroniske sygdomme forårsaget af hjerneskade før fødslen, under fødslen eller under vorden. Ifølge United Cerebral parese (UCP), en anslået 764.000 voksne og børn i USA har en eller flere symptomer på CP.

Identifikation

Selvom bevægelsen påvirkes af CP, er der intet galt med muskler eller nerver af mennesker, der har betingelsen. Problemet er forårsaget af områder af hjernen, der er beskadiget eller har ikke udviklet sig normalt. Fordi disse områder ikke fungerer som de skal, er hjernen ikke købedygtig passende kontrol af arbejdsstillinger og bevægelser.

Symptomer

Ifølge National Institute for neurologiske forstyrrelser og slagtilfælde, størstedelen af børn, der har CP er født med betingelsen, selvom det ikke muligvis fundet i flere måneder eller endda år. Et fælles tegn på CP er ataksi, mangel på muskel koordinering under frivillig bevægelse. Spasticitet, karakteriseret ved overdrevne reflekser og stive muskler, er en anden fælles tegn. Hvis dit barn har et problem med spasticitet, kan du mærke at han trækker det ene ben mens du går, går i en sammenkrøben stilling eller gåture på sine tæer. Musklerne kan synes at være for stiv eller for diskette. Andre problemer kan omfatte problemer med tale eller problemer med at synke. Nogle børn kan også blive påvirket af mental retardering, kramper, og vision eller problemer med hørelsen.

Tidlige tegn

Selv om det kan være svært at opdage CP hos spædbørn, kan der være tegn på, at motorik ikke udvikler sig normalt. Et barn, der har CP kan ikke nå udviklingsmæssige milepæle på et typisk skema. Væltning, sidder, kravle og gå kan blive forsinket. Hvis din baby har lav muskeltonus, kaldet hypotoni, kan hun virke for afslappet. Andre babyer kan vises for stiv, på grund af hypertonia, en tilstand karakteriseret ved øget muskeltonus. Det er muligt for dit barn at først udviser tegn på hypotoni og derefter vises hypertonisk efter et par måneder. Når dit barn begynder at sidde eller gang, hendes kropsholdning kan se mærkeligt eller hun kan synes at favorisere den ene side af sin krop.

Risikofaktorer

Mens der er ofte ingen måde at forhindre CP, er der nogle faktorer, der øger chancen for at et barn vil udvikle tilstanden. Risikofaktorer omfatter lav vægt ved fødslen, for tidlig fødsel eller en A-B-O eller Rh blodtype uforenelighed mellem mor og barn. CP kan også opstå på grund af problemer med moderkagen under den føtale fase eller en fiasko at vokse hensigtsmæssigt i denne fase. Hvis moderen kontrakter visse vira, som tyske mæslinger, under graviditet, kan risikoen for fosterskader øge. En bakteriel infektion hengivenhed enten mor eller baby kan også forårsage en stigning i sandsynligheden for CP, som kan et tab af ilt under fødslen.

Management

Selv om der er nogen form for behandling, der kan vende hjerneskade forårsaget af CP, er det muligt at håndtere sygdommen for at give maksimal mobilitet og minimere problemområder. Medicin kan bruges til at slappe af spændte muskler og kontrollere anfald. Fysioterapi og ergoterapi kan hjælpe med kontrol, mens kirurgi kan bruges til at frigive især stramme muskler eller korrekte anatomiske problemer. Hvis dit barn har problemer med at tale klart, kan taleterapi anbefales. Hjælpemidler føre såsom rollatorer, kørestole og seler kan hjælpe en person med CP et mere selvstændigt liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com