Om fysisk terapi for Rotator Cuff skade

06/03/2010 by admin

En revet rotator manchet er en af de mest almindelige øverste organ skader. Da rotator manchet er faktisk består af fire muskler, er det nemt at se, hvorfor dette område kan være omfattet af skade. De fire muskelgrupper af gruppen rotator omfatter supraspinatus, som er ansvarlig for skulder højde; infraspinatus og teres mindre, som eksternt roterer skulderleddet; og subscapularis, som hæver armen. Øvelserne nedenfor er dem, der oftest bruges i rotator manchet fysisk terapi. Dog, før du forsøger at udføre dem, det er ekstremt vigtigt at have den skade, der vurderes af en læge. Rotator cuff problemer har lignende symptomer til andre skader, som kan kræve en anden type behandling. Således er en nøjagtig evaluering afgørende. Ifølge en artikel i maj 2009-udgaven af Journal af fælles og Bone kirurgi, kan visse mennesker have en genetisk disposition til rotator cuff tårer. Som sådan, er det foreslået, at disse folk praktisere fysisk terapi øvelser som forebyggende medicin.

Fysisk terapi for Rotator Cuff kirurgi

I de fleste tilfælde til alvorlige tårer, er kirurgi den bedste løsning for rotator cuff skader. Dog kan det tage så længe seks måneder efter operation for skulder til at være fuldt funktionsdygtige. Efter operationen Fysioterapi er afgørende for helingsprocessen. Men selv efter du har afsluttet din tildelte antal i fysioterapi sessioner, skal du øve øvelser derhjemme. Pre-kirurgi Fysioterapi er et meget kontroversielt emne, og normalt afhænger af sværhedsgraden af skaden. I nogle tilfælde vil være nødvendigt samlede immobilisering.

Modstand Band Fysioterapi øvelser

Modstand band øvelser er den mest almindelige form for terapeutisk øvelse anvendes af fysioterapeuter. For ekstern rotation, hold en modstand band i den ene hånd, og Vedhæft den til en stabil objekt. Bruge den hånd, der er længst væk fra vedhæftet fil point. For eksempel, hvis den vedhæftede fil er tættest på højre side af kroppen, skulle bandet holdes med din venstre hånd. Læg et håndklæde under din albue for at holde det stabilt. Bøje albuen med en 90-graders vinkel. Begynder ved at bringe din hånd mod midten af kroppen. Så indånder til at forberede. Som du udånder, rotere underarmen til siden, uden at tillade albue til at forlade din talje.

For intern rotation, vil du holde bandet i den hånd, der er tættest på vedhæftet fil point. Denne gang begynde med underarmen roteres til side. Inhalere for at forberede, og som du udånder, tegne underarmen mod midterlinjen af kroppen.

Side liggende bortførelse

Side liggende bortførelse er en anden almindelig Fysioterapi teknik. Denne øvelse kræver brug af en ekstremt let vægt. Ligge på din side og læg et håndklæde under albuen. Holde en vægt i du hånd, og vedhæfte din albue til din talje. Begynder med din hånd ved siden af din navle. Inhalere for at forberede. Som du udånder, rotere din underarm indtil din næve står over loftet. Inhalere som du vender tilbage.

Liggende øvelser

Disse fælles Fysioterapi-øvelser udføres samtidigt med at liggende liggende på en tabel eller en seng. De er kendetegnet i tilbøjelige Rotator Cuff motion video i afsnittet ressource. Først er udført med albuerne bøjet og fingeren peger mod dine ører. Inhalere for at forberede. Som du udånder, klemme skulderbladene sammen og løfte dine albuer og underarme fra tabellen. Inhalere for at vende tilbage. For at udføre tilbøjelige arm lift, ligge på maven med hænderne ved din side. Armene vil være lige, og dine håndflader bør stå over loftet. Inhalere for at forberede. Som du udånder, løft dine hænder og arme fra tabellen. Inhalere for at vende tilbage.

Du kan også udføre en udsat Overhead Arm Lift. Ligge på din mave med dine arme overhead og håndfladerne vender mod hinanden. Inhalere for at forberede. Som du udånder, løft begge arme fra tabellen. Inhalere for at vende tilbage.

Fysioterapi til 12 uger efter operationen

For de første 12 uger efter operationen skal du udføre din Fysioterapi-øvelser på regelmæssig basis. Flytte din arm gennem sin fulde vifte af bevægelse er den eneste måde at forhindre ardannelse og stivhed. Når ikke udføre dine øvelser, kan din arm vil skal stabiliseres i en slynge.

Passiv vs. aktiv Fysioterapi

I løbet af din fysioterapi sessioner, vil din terapeut have du udføre to typer af terapeutisk øvelse. Under passive øvelser, vil din terapeut forsøge at tage din arm gennem den fulde vifte af bevægelse. Disse er normalt udføres i de tidlige postoperative stadier. Under aktive øvelser, vil du flytte din arm uden nogen hjælp.

Fysioterapi vs kirurgi

Ifølge det amerikanske Academy af ortopædiske kirurger, wonder mange patienter, hvis de kan stole udelukkende på fysioterapi og undgå at have kirurgi. Svaret ligger i hvor aktiv du planlægger at være efter skaden. En professionel atlet, der ofte skal bruge hans overkrop vil kræve operation. Hvis du beslutter ikke at have kirurgi, skal du være ekstremt forsigtig om at udføre aktiviteter såsom kaste genstande og nå overhead.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com