Elektrode Bursitis behandling

08/05/2010 by admin

Dem der lider af kronisk bursitis forstå, præcis hvordan invaliderende denne sygdom kan være. Som alder og gentagen brug skader tage deres vejafgift på kroppen, har noget til sidst give. I de fleste tilfælde er hvad er ofret den enkeltes livskvalitet, som en gang-har haft aktiviteter blevet fredet på grund af betændelse og smerte. Dem, der har gentagne gange kæmpet bursitis nu har dog en alternativ løsning til rådighed. Elektrode behandling på bursitis kan give nogle mål for lindring af symptomer forbundet med denne frustrerende modstander.

Hvad er bursitis?

Bursitis er en sygdom, der involverer betændelse i "bursa," som er et sac fyldt med væske beliggende mellem kroppens væv designet til lavere niveauer af friktion. Der er en samlet værdi af 160 bursa beliggende inden for kroppen, med den største bursa bliver fundet i nærheden af de største samlinger. Bursitis sker når gennem infektion eller skade, en slimsæk udvikler en betændelse.

Hvad er almindelige symptomer på bursitis?

To store symptomerne på bursitis er smerte og tab af bevægelse på de berørte fælles. Lokal hævelse kan også forekomme. Smerter kan synes relativt hurtigt, eller det kan begynde med mindre symptomer, at øge i intensitet over tid. Accelereret alder er en væsentlig risikofaktor for bursitis--yngre individer er langt mindre tilbøjelige til at blive diagnosticeret.

Om elektroden terapi for bursitis

Elektrode terapi har været anvendt med en vis succes i bekæmpelsen af bursitis gennem fysisk terapi. En elektrisk strøm anvendes direkte på det angrebne område mellem 20 til 45 minutter. Gennem denne, kan den indledende akutte betændelse fase af bursitis være drastisk afkortet.

Yderligere anvendelser for elektrode terapi for bursitis

Ud over lindre betændelse under den første "akut" bursitis, har elektrode terapi vist sig at gavne dem i den anden fase af bursitis. I anden fase, sammenvoksninger form i og omkring bursa, hvilket resulterer i reduceret vifte af bevægelse i leddet. Men ved hjælp af en elektrode anvendes med gradvist stigende spænding i 20 til 30 minutter, vifte af bevægelse kan opretholdes eller genoprettes.

Overvejelser

Effektiviteten af elektrode terapi for bursitis afhænger af, hvor hurtigt man begynder behandling efter Trængselen udvikler. For at illustrere, var personer, der begyndte behandling inden for tre til fire dage ofte helt helbredt i en håndfuld fysioterapi sessioner. På den anden side er dem, der vente længere sandsynligt, at fremskridt yderligere i "kroniske" fase af bursitis. Personer lider af bursitis bør besøge deres læge, så snart symptomerne udvikler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com