Thorax svulmende Disc behandling

02/26/2011 by admin

En thorax disc bule---også kaldet en torakal diskusprolaps disk---opstår i den midten til øvre region i ryggen når gelé-lignende stof i en disken begynder at Rage op fra lag af bindevæv omkring disken. En thorax disc bule kan være forårsaget af et vilkårligt antal af langvarig aktiviteter og kan være ganske ubehageligt. Thorax disc buler behandles gennem en serie af physiotherapies, at fremmer bevægeligheden for de svulmende disc tilbage til sin oprindelige position.

Thorax Disc bule symptomer

Thorax disc bule symptomer er forårsaget af gentagne aktiviteter såsom slouching samt aktiviteter, der kræver, at du holder dine arme foran dig såsom når kørsel.

På grund af manglen på nerve rødder i midten af ryggen, der leverer arme og ben, er thorax disc bule symptomer lokaliseret til ryg og side af kroppen hvor roden til problemet ligger. Mens lokaliseret, kan ubehag være moderat til akut og stråleformet rundt til brystvæggen. I nogle tilfælde kan disc bule lægge pres på rygsøjlen selv, som kan forårsage svaghed eller smerter i hofter og ben.

Thorax Disc bule behandling

Hvis du har nogen af thorax disc bule symptomer bør du se din læge for at opnå en dybere bestemmelse af din tilstand. Hvis din læge mistænker en thorax disc bule, kan de foreskrive en MR-scanning af hele rygsøjlen at se klart, hvor punkterne problem er.

Når en thorax disc bule bekræftes kan derefter thorax disc bule behandling begynde. Lægen vil sandsynligvis forsøge at standse betændelse og smerter umiddelbart med kortison steroid injektioner i regionen hvor disc bule opstår. Derudover kan de anbefale over counter anti-inflammatoriske medicin såsom Aleve eller noget stærkere afhængigt af din mængde af smerte. Anvende en ispose det berørte område til 20 minutters mellemrum hver fire til seks timer efter behov for at hjælpe med at reducere hævelse og smerte.

Spørg din læge om at se en fysioterapeut, som kan hjælpe dig med strækninger og øvelser, der vil lette presset på thorax disken bule og mindske din generelle ubehag. Hvile i flere dage for at sikre din thorax disc bule behandling har tid til at arbejde og så du ikke forværre den betændt område.

Hvis disse behandlinger ikke virker kan du have mulighed for kirurgi. Microdecompressive endoskopisk thorax discectomy med en laser er en type af kirurgi anvendes til at fastsætte en thorax disc bule. Microdecompressive endoskopisk thorax discectomy er en minimalt invasiv procedure, der bruger en laser til at skære væk en del af den ulovlige disc dermed mindske presset på de omgivende nerver.

Tage en konservativ tilgang og drøfte alle thorax disc bule behandlingsmuligheder med din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com