Vision Test spil

01/15/2011 by admin

Vision Test spil

Alle bør have regelmæssig vision eksamener udført af deres øje læger. Men hvis du blot ønsker at kontrollere din vision eller lære mere om, hvordan dine øjne arbejder, der er flere online-tests og spil, der kan hjælpe dig med at teste din farve vision, styrke din binokulære syn eller øge din visuelle perception færdigheder. Alle disse ressourcer kan tilgås gratis online.

Color Vision test

På colblindor.com finder du to forskellige color blindhed tests, der vil hjælpe dig med at vurdere din farve vision. En er farve Arrangement Test, som beder dig om at arrangere et sæt af farver i den korrekte rækkefølge. Personer med farveblindhed vil arrangere farverne anderledes end dem med normal vision.

En anden test er RGB-Anomaloscope, hvor du er præsenteret med to forskellige farvenuancer og må indstille en farve for at matche den anden. Hvis du ikke kan matche flere af nuancer, kan så du være farveblind. Læsere bør bemærke, at disse er kun online-tests og at eventuelle bekymringer skal bringes til en øjenlæge.

3D-Vision

Udformningen af spillet kan findes på, vision3d.com hvor du kan teste dine øjne evne til at se i tre dimensioner. Aktiviteten vil bede dig om at bruge den på skærmen billeder for at se, om din hjerne kan bruge de oplysninger, det modtager fra begge øjne samtidig, som er en foranstaltning af din binokulære syn. Igen, nogen bekymringer om dine øjne bør bringes til en professionel.

Aldersrelateret makuladegeneration (AMD) Test

Forebygge blindhed Amerika giver denne online version af en Amsler gittermønster at hjælpe voksne med kontrol for makuladegeneration. Det giver detaljerede instruktioner og billeder for at bruge et gitter til at vurdere, om din vision er forvrænget. Hvis du bemærker noget usædvanligt samtidig med at tage denne test, bør du planlægge en professionel øje eksamen.

Blind plet Test

Denne online aktivitet vil tillade dig at teste hvor din blind plet er i hvert øje. Ved hjælp af et billede på skærmen, vil du være i stand til at se (eller ikke se) hvor din blind plet er simpelthen ved at lukke det ene øje og med fokus på et område af billedet. Link til denne hjemmeside kan findes i afsnittet ressourcer. Dette site har også links til optiske illusioner og andre aktiviteter for at udforske anatomi og mekanismer for dine øjne.

Eye øvelser

EyeCanLearn.com har over en halv snes vision og opfattelsen aktiviteter til at hjælpe med at uddanne dine øjne. Mens disse aktiviteter er rettet mod børn, kan de bruges af alle aldersgrupper. Visuelle forskelsbehandling aktiviteter bede dig om at finde forskellene i to tilsvarende billeder. Der er også flere typer af hukommelse spil, der beder dig om at huske flere billeder og navngive dem senere eller at huske så mange detaljer fra et billede, som du kan. Der er mange andre aktiviteter, der fokuserer på eye tracking, fokusering og øjet teaming færdigheder samt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com