Hvordan man naturligt helbrede svimmelhed

04/17/2011 by admin

Årsag til svimmelhed er faktisk en manglende ordentlig kommunikation mellem din balance Centre og din hjerne. Selvom det er sjældent et alvorligt problem, svimmelhed effekter mange mennesker, og receptpligtig medicin givet er normalt unødvendige og barske på kroppen. Nedenfor er nogle af de mere effektive måder at naturligt helbrede svimmelhed problemer.

Instruktioner

• Prøv at spise lakrids, eller tage det i supplerende form. Hvis du lider af lavt blodsukker, som menes at være en faktor af din svimmelhed, bør du prøve at tage lakrids. Det er bedst at tage det i supplerende form, eller bruge lakrids tinktur i drinks, men te kan også bruges.

• Tage Ginkgo supplerende form. Ginkgo hjælper til at lindre svimmelhed ved at forbedre blodforsyningen til hjernen. Det er bedst at tage en gingko ekstrakt, der er et eller andet sted omkring 25% glycosider. Glycosider er den aktive ingrediens, der hjælper med svimmelhed. Tage omkring 50 mg 2 - 3 gange dagligt eller efter behov.

• Prøv at spise noget højt fiberindhold. Hvis du føler en smule lys ledes og lider af svimmelhed, er det mest sandsynligt forårsaget af lavt blodsukker. Det er bedst at spise noget, men være forsigtig med dit valg. Prøv at spise noget højt fiberindhold men minimal i sukker. Også forsøge at undgå simple kulhydrater, herunder hvidt mel.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com