Hvor meget skal du tisse i 8 timer?

05/04/2010 by admin

En ting, mennesker har til fælles er, at vi alle går på toilettet. Normale vandladning hyppigheden varierer, men der er en sund rækkevidde. Forskellige betingelser, herunder sundhed, spiller væskeindtag og alder faktorer i hvor meget vi tisse.

Frekvens

De fleste menneskers normale frekvens er omtrent fire til 10 gange i en 24-timers dag og varierer med hver enkelt. Når otte timers uafbrudt søvn er indregnet, sænker frekvensen til fire til 10 gange i 16 timer. Dette kan yderligere opdeles i to til fem gange i en 8-timers periode.

Urinvejene proces

Urinvejene holder kemikalier og vand i kroppen afbalanceret. Efter næring er fordøjet, transporteres affald kaldes urinstof i blodbanen til nyrerne hvor det er fjernet og forvandlet til urin. Urin rejser derefter til blæren. I blæren nerver fortælle hjernen, når den skal tømmes.

Faktorer i urin frekvens

En sund blære kan rumme omkring 16 ounce af urin komfortabelt for 2 til 5 timer. Normale frekvens afhænger væskeindtag og type forbruges. Medicin kaldet Diuretika stigning vandladning sats. Urinvejene sundhed og alder kan også påvirke frekvens.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com