Oplysninger om klemt Nerve

04/10/2011 by admin

En klemt nerve er resultatet af pres fra de omkringliggende væv. Klemte nerver forekomme overalt i kroppen og kan forårsage smerte og følelsesløshed langs de ramte nerve.

Symptomer

Symptomer på en klemt nerve omfatte følelsesløshed, skarpe smerter, som stråler udad, snurren, muskelsvaghed og trækninger. Disse symptomer kan blive værre under søvn.

Årsager

En række faktorer kan bidrage til væv kompression, der fører til en klemt nerve. De almindeligste årsager er dårlige arbejdsstillinger, skade, fedme eller strenge aktiviteter.

Risikofaktorer

Dem, der er overvægtige, har dårlige arbejdsstillinger eller lider af slidgigt er alle på en øget risiko for klemte nerver. Gentagne hænder, håndled og skulder bevægelser kan også sætte nogen risiko.

Behandlinger

Den første anbefaling for en klemt nerve er at hvile det område, der påvirkes. Immobilisere området med en armskinne eller bandage kan også anbefales. En anti-inflammatoriske medicin, såsom ibuprofen, kan bruges til at mindske smerter og hævelse.

Kirurgi

Hvis der ingen forbedring, kan kirurgi til at lindre pres omkring nerven være nødvendig. Den specifikke type kirurgi vil variere afhængigt af den nerve, der er berørt.

Forebyggelse

Klemte nerver kan forebygges ved praktiserende korrekt kropsholdning, opretholde en sund vægt, udøver fleksibilitet øvelser og begrænse aktiviteter, der er repetitive.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com