Der betyder mest, når du drikker alkohol: Afstand eller hvor meget du drikker?

02/21/2011 by admin

Der betyder mest, når du drikker alkohol: Afstand eller hvor meget du drikker?

Når man drikker alkohol, er afstand mellem mængden tid mellem forbrug af drikkevarer vigtigt, fordi kroppen kan kun metabolisere en drink i timen. Men har intet større arbejdsmiljømæssige konsekvenser end mængden af alkohol, at en person forbruger.

Afstand Drinks kræver ser forbrug

Mængden af alkohol, at en person forbruger bidrager til hans blod alkoholindhold. Endnu nogle cocktails er lavet med en stærkere alkoholindhold end andre, så vær opmærksom på hvordan din drink er lavet. Eksempelvis anses en Long Island iced te mere end én drink på grund af mængden af forskellige alkoholer, der er i det. Standard drinks tæller som én portion og indeholder ca 0,6 væske ounce af alkohol. Eksempler på standard drinks er en 12-ounce øl, en 4-ounce glas vin eller en 10-ounce vin køler.

Den forbrugte mængde skaber flere problemer end afstanden

Selv om afstanden mellem forbruget af alkoholholdige drikkevarer kan hjælpe med at holde en persons dom intakt, ikke vil det stadig forhindre sikkerhedsspørgsmål af værdiforringelse af adfærd, at for meget forbrug alkohol kan forårsage. Den mest indlysende sikkerhedsmæssige forhold til at drikke for meget alkohol er trafikulykker. Når en persons blod alkoholindhold overstiger 0,05 procent, er det ikke længere sikkert for hende til at køre. En alkoholpromille i blodet forbi 0,05 procent også gør en person mere modtagelige for andre skader på grund tab af dommen, koordination og balance.

Beløbet du drikke forårsager flere sundhedsproblemer

Der er sundhedsmæssige problemer, der drikker alkohol forårsager uanset den tidsramme, hvor det blev forbrugt. Selv en lille mængde af alkohol kan forværre en eksisterende helbredstilstand. For meget alkohol kan permanent udstødning leverens evne til at metabolisere alkohol, hvilket gør beløbet, en person drikker en alvorlig bekymring. De kortsigtede konsekvenser af alkohol er tab af dommen, tømmermænd og dehydrering. De langsigtede virkninger er mistet hjerneceller, leversvigt, sår og højt blodtryk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com