Hvad skal gøre for at slippe af med kvindelige Facial Hair

02/04/2011 by admin

Overdreven ansigtshår kvinder kan være et resultat af hormoner, genetik, ældning eller medicinske tilstande gerne polycystisk ovariesyndrom. Mange kvinder overveje ansigtsbehåring grimme eller pinligt. Metoder til at slippe af med kvindelige facial hår omfatter blegning, barbering, plukning, voksbehandling, hårfjerning, laser hårfjerning og elektrolyse. Metoderne varierer i bivirkninger, omkostninger og effektivitet. For pludselige, tyk vækst af kvindelige facial hår, bør du konsultere din læge.

Hair Removal indstillinger

Blegning er ofte det første skridt for kvinder, der har for det meste fint hår, der er lidt mørkt. Dette er ikke en hårfjerningsmetode, men en nem måde at skjule hår og gøre dem mindre synlige. Blegning kan gøres for mindre end $15 og vil generelt forårsage minimal hudirritation.

Barbering er en anden nem hårfjerningsmetode, men er ikke populær for kvinder med ansigtsbehåring. På trods af myten gør barbering ikke hår vokse tilbage hurtigere eller tykkere, ifølge American Family Physician. Denne metode til fjernelse af hår kan gøres for mindre end $10, og bivirkninger kan omfatte mindre sår, indgroede hår og hudirritation.

Plukning er sandsynligvis den mindst dyre hårfjerningsmetode og resultaterne vare op til otte uger. Denne metode bruger pincet eller andre enheder, plukke flere hår på samme tid, men er ikke bedst for større områder. Voksning beskæftiger brug af hot voks spredt over huden. Voks hærder omkring håret og trak i den modsatte retning af hårvækst, trække hår fra deres follikler. Voksning kan forårsage forbrændinger af huden, irritation, indgroede hår og i ekstreme tilfælde, ardannelse.

Afhåring bruger en kemisk creme til at opløse hår. Resultaterne vare op til to uger. Brug specielle formler især for kvindelige ansigtsbehåring for at minimere irritation. Den mest almindelige bivirkning er kemiske forbrændinger fra forlader cremen på alt for længe. De fleste cremer koste $10 eller derunder.

Laser hair removal er en nyere hårfjerningsmetode, ved hjælp af lav intensitet lasere til at fjerne op til en hundrede eller flere hår ad gangen. Laser hårfjerning kan tage flere behandlinger til hårfjerning til at blive permanent. Prisen for laser hårfjerning afhænger af området og antallet af behandlinger, men kan variere fra $150 for en enkelt behandling til tusindvis af dollars for flere.

Elektrolyse bruger en nål til at indsætte en elektrisk strøm ind i huden og dræbe hårsækken, ifølge American Family Physician. Håret er derefter fjernes med pincet. Processen er langsom og af et hår ad gangen. Smerte er også højere med denne hårfjerningsmetode. Prisen afhænger af professionelt timeløn og hvor lang tid det tager for området modtager hårfjerning.

Overvejelser

Du bør overveje de forskellige hårfjerning metoder, deres bivirkninger og omkostninger før de beslutter, hvilken metode der er rigtige for dig. Det er bedst at starte med en billigere metode, som barbering eller afhåring, og måle dens effektivitet før man går videre til dyrere og permanente metoder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com