Homøopatiske midler for graviditet

05/02/2010 by admin

Homøopatiske midler for graviditet

Graviditet kan sætte en kvinde gennem mange oplevelser hun foretrækker at undgå, når kvalme, forstoppelse eller humør svinger hit, der er lægemidler til rådighed til at lette deres intensitet for den snart-til-være mor. Men mange mødre er også yderst forsigtige med hvad de lægger i deres kroppe. For de fleste lidelser, der ramte kvinder under graviditet, er der homøopatisk retsmidler, der kan hjælpe. Alle gravide mor skal være opmærksom på hvad de og deres baby forbruge--er selv nogle homøopatiske kosttilskud ikke anbefales at tage mens du er gravid.

Simpel urter

Tage mælkebøtte og tang i hele din graviditet til at forebygge fosterskader. Begge er også højt indhold af vitaminer og mineraler. Drik røde hindbær te for at behandle kvalme og få sunde doser af jern og calcium. Røde hindbær te er mest fordelagtig sent i graviditeten på grund af dens evne til at tone uterin musklerne, hvilket resulterer i mere effektiv sammentrækninger. Lucerne er en anden høj-jern urt, der også leverer høje niveauer af protein og vitamin K. Det er en anden sen-graviditet middel, fordi det hjælper din skamplet blodprop, som kan hjælpe med hemorrhaging under fødslen. Psyllium vil give forstoppelse relief, mens white oak bark hjælper bevare og forhindre graviditet hæmorider. Ginger at lindre morgenkvalme, og tage falsk unicorn for at forhindre spontan abort.

Komplekse naturlægemidler kosttilskud

Tage asarum, colchicum eller ipecacuanha til at undertrykke kvalme. Asarum og colchicum er bedst for kvinder, der er følsomme over for synet og lugten af mad, mens ipecacuanha er at foretrække for kvinder, der savle og sluge så meget, at de bliver kvalme fra deres eget spyt. Kreosotum og lacticum acidum også bedste tjener kvinder, der får kvalme fra overdreven Spytflaad. De går godt med fødevarer og er beregnet til at hjælpe kvinder, der rutinemæssigt bliver lindres eller frataget deres kvalme efter at have spist. For kvinder, der er opkastning voldsomt, er bleg og/eller har koldsved, tage tabacum, som fungerer godt mod alvorlig sygdom.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com