Rygsøjlen styrke øvelser

03/14/2011 by admin

Det er ikke ualmindeligt for voksne til at opleve smerte og tab i vifte af bevægelse i rygsøjlen. Gøre øvelser for at styrke ryggen kræver du at overveje de områder, hvor smerte opstår. Det er sjældent at hele rygsøjlen skal styrkes. Derimod fokus mange øvelser på lokaliserede områder af rygsøjlen.

Typer

Dybe squats bidrage til at fremme sundhed og styrke i lænden af rygsøjlen. For at starte denne øvelse, skal du sprede dine ben fra hinanden og squat ned, som du kan gå samtidig holde hælene på gulvet. Sørg for at din vægt går til din hæle som du squat--ikke dine tæer. Holde hovedet og kigge fremad. Som du går, fokus på form og flytte langsomt. Pause i et par sekunder i bunden af squat før du begynder at bevæge sig opad. Holde knæene pegede udad og stå op fra squat samtidig holde din ryg lige. Når du laver denne øvelse, kun gå så langt som du kan før du er i smerte. Gøre to eller tre sæt af 10 gentagelser.

Gøre en thorax udvidelse bevægelse øvelse at øge spinal mobilitet og opbygge styrke i rygsøjlen. Begynde denne øvelse ved at få på dine hænder og knæ. Bringe dine knæ under dine hofter og lægge hænderne under skuldrene. Start med ryggen i en flad, lige stilling og holde dit hoved.

Flytte din skulderbladene indad så de kommer tættere på hinanden, og så dit bryst udvider udad. Som du gør dette, ånde jævnt gennem næsen. Når øvelsen er udført korrekt, vil du kunne føle, at din skulderbladene næsten klemt sammen. Løft dit hoved til at kigge opad og begynder at langsomt arch din ryg. Dette vil forårsage dine lændehvirvelsøjlen til arch. Hold denne stilling for en tre tælle og derefter slappe af. Gentag denne øvelse for to eller tre sæt af gentagelser af 10.

At fokusere på andre lumbal bevægelser, står lige og lægge dit hoved, så halsen er afslappet. Kontrakt din bækkenbund og løft på således at din mave går indad. Forsøg ikke at afrunde dine skuldre, som rygsøjlen vil runde naturligt når du laver denne øvelse. Udånder dybt og hold positionen i tre sekunder og slappe af. Gentag denne øvelse i tre sæt af 10.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com