Urtemedicin for Achilles Tendonitis

03/12/2011 by admin

Achillessenen er den stærkeste og største senen i den menneskelige krop, men det er modtagelige for skader på grund af den ekstreme brug det modtager og mængder af pres på det rutinemæssigt. Achilles tendinitis, eller betændelse i achillessenen, er en af de hyppigste klager af atleter. Heldigvis, symptomer på betændelse kan blive behandlet med naturlægemidler.

Hvid pil

Drikke nogle hvide willow te. Denne te er lavet af bark af piletræ, som indeholder et kemisk stof kaldet salicin. Salicin er meget ligesom aspirin og har evnen til at reducere betændelse, herunder betændelse i sener. Selvom salicin virker en smule langsommere end aspirin, er lavere doser generelt nødvendig. At gøre te, koge en teskefuld eller to af barken i otte ounces vand og derefter småkoge det for ca. 10 minutter. Lad det stejle i en halv time. Tre-fire kopper om dagen kan indtages.

Hvis te ikke appellerer, kan så du kigge efter kapsler, der har hvide willow salicin i pulver eller flydende form. Doser kan variere afhængigt af producenten, men du kan være sikker af højst 240 mg per dag.

Arnica Montana

Gnid lidt Arnica montana salve på hælen området. Denne salve, fremstillet af arnica montana plante, er en fremragende salve til at reducere betændelse, blå mærker og hævelse. Det er bedst at bruge salven to til tre gange om dagen, så en nem måde at komme ind i en ordning er at anvende det lige før eller efter morgenmad, frokost eller middag. Du kan også anvende det under de tidspunkter, hvor betændelse i achillessenen synes at blive værre, som kan være afhængig af dine aktiviteter.

Arnica montana kan også tages i pilleform. En dosis på 30C potens generelt anbefales op til tre gange dagligt. Når din senebetændelse smerten er værre, kan du tage en højere potens, så længe din læge eller farmaceut godkender din dosering.

Rhus Tox

Prøv nogle poison ivy (Rhus tox). Selv om olien fra poison ivy plante kan irritere huden, er Rhus tox i pilleform sikkert på grund af hvordan det er fremstillet. Det er en stor middel mod Achilles tendonitis, fordi det fokuserer på bindevævet. Tage, når senebetændelse har forladt dig følelsen stiv og ufleksibel. En 30C potens dosis er passende. Selv om det kan tages op til tre gange om dagen, er Rhus tox meget potente. I nogle mennesker, kan en enkelt dosis være effektiv i op til syv dage.

Rhus tox er gratis at arnica montana, så ved hjælp af disse to urter sammen kan øge lindring fra din senebetændelse symptomer. Rhus tox kan også bruges med en anden urt, bryonia, almindeligt anvendt til stammer og forstuvninger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com