Texas Health Insurance fortsættelse lov

05/22/2010 by admin

Texas Health Insurance fortsættelse lov

Føderale Konsoliderede Omnibus Budget forsoning Act (COBRA) og Texas Health Insurance fortsættelse loven give arbejdstagerne mulighed for at opretholde deres arbejdsgiver-sponsorerede sygeforsikring for sig selv og deres familier, selv efter at de mister deres job på visse betingelser. Forsikringsdækning kan udvides til så mange som 1 til 3 1/2 år, afhængigt af om beneficianten er den primære eller sekundære person(er), der er omfattet af planen. COBRA og Texas lov er designet til at arbejde sammen med statens lovgivning giver deltagerne nogle yderligere fordele.

Dækning fortsættelse

Texas Health Insurance fortsættelse lov er designet til at udvide dækningen ud over grænserne af COBRA. Under COBRA, en primær plan indehaveren kan fortsætte sin dækning i op til 18 måneder og et sekundært plan indehaveren kan fortsætte hendes så længe som tre år. Texas lov udvider grænserne dækning en yderligere seks måneder for både primære og sekundære plan indehavere.

Støtteberettigelse

En person, der mister deres job er ret COBRA dækning, medmindre opsigelsen var for grov forseelse i hvilket tilfælde, de er ikke støtteberettigede.

COBRA gælder kun for virksomheder med 20 eller flere ansatte, så hvis du har arbejdet for et lille firma med færre end 20 ansatte, du ikke er berettiget til at fortsætte din sygesikring under føderale lovgivning.

Heldigvis, Texas lovgivning bestemmer, at alle virksomheder, der tilbyder sygeforsikring, uanset deres størrelse skal udvide fortsættelse rettigheder til adskilt medarbejdere i seks måneder medmindre opsigelsen skyldtes grov forseelse. Så, alle medarbejdere med arbejdsgiver-sponsorerede dækning i Texas skal modtage mindst seks måneder for sygeforsikring fortsat hvis adskilt fra deres arbejdsgiver.

Offentliggørelse

Føderale og statslige love statens at arbejdsgiveren helt skal videregive dine rettigheder, som en separat medarbejder, at sygesikring fortsættelsen dækning inden for 30 dage efter afbrydelse. Derefter har du 60 dage til at beslutte, om at fortsætte din dækning.

Fordele

Det er vigtigt at forstå COBRA og Texas lov kun giver dig ret til at fortsætte med at modtage dækning under din tidligere arbejdsgiver plan, men han er ikke længere ansvarlig for at betale sin del af præmien.

Det er nu udelukkende op til dig, som arbejdsløse, til at betale hele præmien. Selvom du kan betale mere out-of-pocket for dækning, er det sandsynligvis mindre end hvad du kan forvente at skulle betale for en individuel forsikring plan på det private marked.

Omkostninger

Ud over betaler arbejdsgiveren del af din sygeforsikring, har arbejdsgiveren også ret til at tilføje til 2 procent gebyr til dækning af administrative omkostninger pådrager han sig fra udvide dækningen til dig. Men det er ulovligt for en arbejdsgiver at forsøge at opnå en fortjeneste fra strækker sig fortsættelsen dækning til ansatte under føderale og statslige love.

Ansvarsfraskrivelse

Du kan kontakte Texas Department af forsikring, hvis du føler din arbejdsgiver ikke har gjort dig opmærksom på din sygesikring fortsættelse rettigheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com