Tegn skal man kigge efter i en inficeret ar

10/21/2016 by admin

Selv med den bedste pleje og hygiejne, kan sår og ar blive smittet. Med resistente staph infektioner at nå epidemiske proportioner i nogle dele af USA i oktober 2007, ifølge Center for Disease Control og forebyggelse, er forbliver årvågne nødvendige.

Decharge

Når den bandagering er fjernet, er en lille mængde af decharge kan forventes. Decharge bør ikke vare længere end en dag. En stor mængde af decharge eller nogen ubehagelig lugt er ikke normalt. Gult, hvidt eller blodigt udflåd er tegn på infektion.

Ændringer i huden

Skorpen danner, usædvanlige blå mærker, skalering og skrælning hud omkring arret er ikke normal. Rødme er en normal del af helingsprocessen af et ar. Hvis infektionen indstilling i, det røde område vil brede sig til den omkringliggende hud. Det røde område kan omgiver hele sår eller spredt ud i striber ligner ridser. Dette er et tegn på at arret er smittet og spreder sig og kræver behandling. Et andet symptom er, hvis arret bliver betændte, hævede og varme at røre ved. Teste arret af rørende sig let og sammenligne temperatur af huden på huden længere fra arret. Når arret er varmere end andet området af din hud, er det et tegn på at arret er inficeret.

General utilpashed

Ømme eller influenzalignende symptomer er endnu et tegn på at dit ar er inficeret, især hvis du udviser nogen af de ovennævnte symptomer. Uforklarlig feber, smerter og generel træthed kan betyde infektion er til stede og går ind i din blodbanen. Dette er en alvorlig tilstand, der kræver øjeblikkelig lægehjælp.

Smerter

Smerter og nogle kløe kan forventes med et sår. Når smerten eller kløe bliver værre i stedet for bedre, din ar ikke helbredelse ordentligt. Check med din sundhedspleje udbyder hvor længe skal du forvente enten til sidste. Hvis smerten varer længere end normalt, skal du kontakte din sundhedspleje udbyder. Hvis en gammel ar pludselig udviser nogen af disse symptomer, straks kontakte din læge.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com