Hvordan man kan begrænse fedme hos børn

12/31/2010 by admin

Hvordan man kan begrænse fedme hos børn

Fedme er blevet en epidemi i Amerika, med den sats, at have mere end tredoblet i de sidste 30 år. Børn i dag spiser mere junkfood, udøver mindre og udvikle farlige medicinske tilstande, såsom type 2 diabetes og højt blodtryk, i en ung alder.

Fedme hos børn kan bidrage til flere fysiske og psykologiske forhold, herunder astma, knogle og fælles problemer, søvnapnø, lavt selvværd og en øget risiko for at blive overvægtig voksen. Du kan reducere disse risici ved at indarbejde en sundere livsstil for dine børn.

Instruktioner

Spise sundt

• Køb fødevarer fra omkredsen af købmand. Dette betyder, at shopping afsnittene råvarer, kød, mejeriprodukter og brød samtidig undgå de midterste sideskibe, der er fyldt med sodavand, snacks og tilberedte fødevarer. Selv stadig, Sørg for dine valg er gode: samle hele korn brød, fedtfattig eller skummetmælk produkter, og fisk eller magert udskæringer af kød.

• Kog måltider i hjemmet. Gøre fleste af dine måltider i hjemmet, og få dine børn involveret i planlægning og forberedelse. Bestemme hvilke sunde fødevarer de nyde og indarbejde dem i deres måltider. Undgå at spise ud på en regelmæssig basis for at undgå større portioner end nødvendigt og flere kalorier, også.

• Spise måltider sammen som en familie. Undgå at spise foran fjernsynet eller computeren. Sidde sammen på middagsbordet og spise deres måltider som en familie. Ubevidst mellemmåltider foran et fjernsyn eller computer tendens til at øge mængden af mad indtages, sammenlignet med sidder for et måltid.

Fysisk aktivitet

• Begrænse mængden af dit barns rekreative aktiviteter, der involverer mødet, som ser TV, ved hjælp af en computer eller videospil. Hvis du køber en video game system, vælge en, der kræver fysisk bevægelse, der brænder kalorier, for eksempel, Nintendo Wii,

• Gør aktiviteterne sjov. Motion behøver ikke at være kedeligt eller gentagende. Få dine børn involveret i fysiske aktiviteter, såsom roller blading, sjippetov eller gemmeleg.

• Gøre fysiske aktiviteter som en familie. Hvis du deltage i sjov, er børn mere villige til at deltage. Gå på en familie cykeltur, tage en vandretur på en campingtur eller gåtur langs stranden.

Tips & advarsler

  • Erstatte pakket snacks med frugter, grøntsager og nødder.
  • Pakke dit barns skole frokoster og undgå usunde eller højt kalorieindhold cafeteria mad.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com