Hvordan man ansøger om Cobra forsikring

05/19/2011 by admin

1986 føderale Konsoliderede Omnibus Budget Reconciliation Act, kendt som COBRA, giver seneste arbejdsløse og deres familiemedlemmer ret til at fortsætte med den samme gruppe sundhedspleje plan de havde med deres tidligere arbejdsgivere i op til 18 måneder. For at kvalificere sig til COBRA, har medarbejderens selskab til at have mindst 20 ansatte. Medarbejderen har til at betale det fulde beløb af premium uden tidligere gavn for arbejdsgiveren betaler en del. COBRA dækning er ikke automatisk. Du skal ansøge senest 60 dage efter din opsigelse dato til at modtage dækning.

Instruktioner

• Afgøre, om du er berettiget til COBRA dækning. Hvis din opsigelse ikke var på grund af grov forseelse, berettiget du til COBRA dækning, selv om du blev fyret eller tilbage frivilligt. Kontakt din arbejdsgiver for at bekræfte din opsigelse ikke var for grov forseelse.

• Ring til din tidligere arbejdsgiver at opnå COBRA ansøgningsdokumenterne hvis de ikke send dem automatisk inden for 14 dage efter din opsigelse.

• Komplet COBRA valget form og mail eller fax den til forsikringsselskabet. De fleste COBRA ansøgninger er korte og bede dem om at give dit navn, dato for opsigelse, afhængige oplysninger og typerne af dækning, du vil beholde f.eks. sundhed, vision og dental fordele.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com